Libnet.ro
UNICEF

11:30

Harta celor cinci coridoare rutiere de tranzit prin Romania pentru transportul international de marfa

B1 B1,
Harta celor cinci coridoare rutiere de tranzit prin Romania pentru transportul international de marfa

Transportatorii internationali de marfa din statele membre UE si non-UE au la dispozitie cinci culoare rutiere care traverseaza Romania. Ministerul Transporturilor a pus la dispozitie o harta interactiva a. continuă pe B1

Harta celor cinci coridoare rutiere de tranzit prin Romania pentru transportul international de marfa

Transportatorii internationali de marfa din statele membre UE si non-UE au la dispozitie cinci culoare rutiere care traverseaza Romania. Ministerul Transporturilor a pus la dispozitie o harta interactiva a.

FOTO Cele cinci culoare rutiere de tranzit prin Romania pentru transportul de marfa international

Cinci culoare rutiere care traverseaza Romania au la dispozitie transportatorii internationali de marca din statele membre UE si non-UE, anunta Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor impreuna cu Ministerul Afacerilor Interne.

HARTA INTERACTIVA Cele cinci coridoare rutiere de tranzit prin Romania pentru transportul de marfa international

Cinci culoare rutiere care traverseaza Romania au la dispozitie transportatorii internationali de marfa din statele membre UE si non-UE. Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor pune la dispozitia tuturor operatorilor de transport rutier de marfa din Statele Membre UE sau NON UE harta interactiva a traseelor de tranzit de pe teritoriul Romaniei. Aceasta harta, pe langa traseul propriu-zis, contine si o serie de informatii privind statiile de alimentare cu carburant si parcarile destinate celor aflati in tranzit.

Un grup cu peste 15.000 de angajati suspenda activitatea celor cinci fabrici din Romania

Un producator german de componente auto, care are in Romania aproximativ 15. 000 de angajati, a anuntat ca suspenda in mare parte activitate in cele cinci fabrici locale, pe fondul masurilor legate de prevenirea raspandirii virusului COVID-19 si in contextul reducerii activitatii clientilor din piata auto.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )