Libnet.ro
UNICEF

07:45

Scandal MONSTRU din cauza RCA: Transportatorii solicita DESECRETIZAREA scrisorii primite de autoritatile romane de la Comisia Europeana si sesizeaza Curtea Europeana de Justitie

B1 B1,
Scandal MONSTRU din cauza RCA: Transportatorii solicita DESECRETIZAREA scrisorii primite de autoritatile romane de la Comisia Europeana si sesizeaza Curtea Europeana de Justitie

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita suportul Eurodeputatilor romani pentru desecretizarea scrisorii primite de autoritatile romane de la Comisia Europeana CE) in data de. continuă pe B1

Scandal urias din cauza unei manele cu 17 milioane de vizualizari. Se cere sanctionarea autorului si retragerea melodiei din spatiul public

Asociatia Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen: FILIA a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), reclamand ca maneaua Curwa, cantata de Dani Mocanu si care a.

Ca la usa CORTULUI: Scandal monstru intre Andreea Marin si Cornelia Catanga! De la ce a pornit CONFLICTUL memorabil

Cornelia Catanga s-a confruntat cu probleme grave de sanatate in ultima perioada. Putini sunt cei care isi aduc aminte ca, in urma cu 14 ani, Catanga a fost implicata intr-un scandal monstru impreuna.

Boxerul rus Maxim Dadashev a decedat la varsta de 28 de ani, din cauza ranilor suferite intr-un meci

Boxerul rus Maxim Dadashev a decedat, marti, la varsta de 28 de ani, din cauza ranilor suferite in meciul cu Subriel Matias din Puerto Rico, care a avut loc vineri, informeaza theguardian. co. uk.

Contre intre Stanescu si Dancila din cauza relatiei cu Dragnea. Nu eu luam deciziile in partid, eu eram izolata la Guvern. Se plateau bani de la partid ca sa ma atace la tv

Premierul Viorica Dancila, validata de Comitetul Executiv al PSD drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, a respins marti, la finalul reuniunii de partid, reprosurile ce i-au fost aduse in cadrul sedintei de presedintele executiv al PSD Paul Stanescu. Acesta ar fi sustinut, potrivit dezvaluirilor presei, ca Dancila nu are sanse in cursa pentru Cotroceni, fiind urata de romani din cauza asocierii cu Dragnea.

Islanda: Monument in memoria primului sau ghetar disparut din cauza incalzirii climatice

Islanda va amplasa o placa in memoria ghetarului Okjokull, primul ghetar de pe insula care a pierdut acest statut din cauza incalzirii climatice care ameninta disparitia altor 400 de masive glaciare, scrie AFP.

Cazul Sorina. Fetita a ajuns in SUA impreuna cu parintii adoptivi. Au pierdut primul avion din cauza verificarilor amanuntite la frontiera

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a ajuns in Statele Unite, impreuna cu parintii adoptivi, dupa mai multe incercari esuate ale procurorului general de a impiedica plecarea. Familia Sacarin, cea care a adoptat-o pe fetita, a pierdut insa primul avion, fiind nevoita sa cumpere bilete pentru un alt zbor, din cauza verificarilor amanuntite facute de politistii de frontiera pe Aeroportul Otopeni, la iesirea din tara.

Actiunile Netflix au scazut din cauza datelor privind numarul de abonati

Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu aceea din piata nici in cazul Netflix. Actiunile companiei au scazut, saptamana trecuta, pana la 11%, din cauza declinului numarului de abonati in Statele Unite si a cresterii sub asteptari a celui din strainatate, in trimestrul al doilea, dar casele de brokeraj acorda o perspectiva pozitiva a titlurilor, anticipand o inversare a tendintelor in restul anului, datorita continutului nou solid.

SPECIALISTI DIN CADRUL SONICWALL AVERTIZEAZA: Companiile pierd sute de mii de euro din cauza atacurilor de tip phishing

Companiile din Romania pierd pana la sute de mii de euro la fiecare atac de tip phishing pe e-mail din cauza securizarii insuficiente a infrastructurii informatice, avertizeaza specialistii in securitate cibernetica din cadrul SonicWall, intr-un raport publicat recent.

PE TEMA RCA: Transportatorii au initiat o actiune juridica la Curtea Europeana de Justitie

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) a anuntat, miercuri, ca a initiat o actiune juridica la Curtea Europeana de Justitie impotriva Comisiei Europene CE), in conditiile in care se opune ferm modificarii legislatiei RCA solicitate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Un boxer rus s-a stins din viata din cauza ranilor provocate in ring. Lumea este socata de moartea lui Dadashev: in sportul asta insa, un singur pumn te poate aduce aici (VIDEO)

Pugilistul Maxim Dadashev a murit, marti, din cauza ranilor provocate in ring de Subriel Matias, la categoria superusoara. Partida a avut loc vineri, iar sportivul rus, care avea sa se stinga din viata la.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )