Libnet.ro
UNICEF

12:30

Transportatorii romani PROTESTEAZA in fata Parlamentului European: Vor sa ne bage in faliment!

B1 B1,
Transportatorii romani PROTESTEAZA in fata Parlamentului European: Vor sa ne bage in faliment!

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) organizeaza un protest, joi, la Bruxelles. Scopul actiunii este acela de a impiedica Parlamentul European sa adopte o serie de masuri care - potrivit. continuă pe B1

Transportatorii romani PROTESTEAZA in fata Parlamentului European: Vor sa ne bage in faliment!

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) organizeaza un protest, joi, la Bruxelles. Scopul actiunii este acela de a impiedica Parlamentul European sa adopte o serie de masuri care - potrivit.

FORT: Transportatorii romani vor protesta, joi, in fata Parlamentului European

Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) va participa, alaturi de celelalte organizatii patronale din Romania si nu numai, la protestul impotriva Pachetului Mobilitate 1, care va avea loc joi, 10 ianuarie, intre orele 08. 00 in fata Parlamentului European - Piata Luxembourg, se arata intr-un comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT), preluat de Agerpres.

FORT: Transportatorii romani vor protesta joi in fata Parlamentului European

Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT) va participa, alaturi de celelalte organizatii patronale din Romania si nu numai, la protestul impotriva Pachetului Mobilitate 1, care va avea loc joi, 10 ianuarie, intre orele 08. 00 in fata Parlamentului European - Piata Luxembourg, se arata intr-un comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT).

Transportatorii rutieri din Romania vor participa pe 10 ianuarie la protestul organizat la Bruxelles, in fata Parlamentului European

Transportatorii rutieri din Romania participa alaturi de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) la protestul organizat la Bruxelles pe 10 ianuarie, in fata Parlamentului European Piata Luxembourg, intre orele 08:00.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )