Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul cod rutier a intrat in vigoare: Depasirea vitezei legale aduce amenzi de pana la 4.000 lei

B1 B1,
Noul cod rutier a intrat in vigoare: Depasirea vitezei legale aduce amenzi de pana la 4.000 lei

De vineri intra in vigoare noul cod rutier. Soferii sunt obligati sa transporte minorii in scane speciale sau cu centuri de siguranta. in timp ce romanii care nu pot lasa convorbirile telefonice la volan au de. continuă pe B1

Noul Cod Rutier, amenzi si sanctiuni

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare incepand cu 06. 2015 si prevede modificari in ceea ce priveste amenzile si sanctiunile.

Noul Cod Rutier: Amenzi uriase si toleranta la alcool

Noul Cod Rutier va intra in vigoare vineri si aduce vesti proaste pentru soferi. Politistii vor putea da amenzi-record pentru indisciplina in trafic si vor putea suspenda permisul de conducere pentru perioade de timp mult mai mari decat pana acum.

Noul cod rutier. Cum pot fi transportati copiii cu masina

Noul cod rutier a fost publicat in Monitorul Oficial si intra in vigoare incepand cu data de 6 februarie. Amenzile sunt mult mai mari decat pana acum.

Noul Cod Rutier. Informatii false circula pe internet. Nu se schimba amenda pentru centura sau vorbitul la telefon

Noul Cod Rutier. Soferii care au vazut noul cod rutier si stirile despre acesta au fost panicati de o informatie falsa aparuta in presa acum cateva zile. Astfel, se spunea ca amenda pentru vorbitul la telefon si pentru nepurtarea centurii de siguranta ar fi de 1. 600 de lei. Din fericire pentru soferi, Noul Cod Rutier nu prevede acest lucru.

Cod rutier 2015. Nu platesti amenda, ramai fara permis auto

Cod rutier 2015 vine cu cateva modificari importante in ceea ce priveste amenzile pentru cei care nu respecta regulile in trafic.

Noile modificari ale Codului Rutier au intrat in vigoare

De vineri intra in vigoare noul cod rutier. Soferii sunt obligati sa transporte minorii in scane speciale sau cu centuri de siguranta, relateaza Ziarul Financiar. Codul rutier se schimba din nou pentru a fi in.

Utilizarea biletelor la ordin, inlesnita prin noul Cod Civil

Biletele la ordin in alb BO) sunt mai usor de folosit ca instrumente de plata in cadrul contractelor comerciale, potrivit prevederilor noului Cod Civil, care lasa la latitudinea partilor sa stabileasca termenul de valabilitate al titlului, sustine consilierul juridic Georgiana Pasat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )