Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt, de la 1 februarie

B1 B1,
Reguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt, de la 1 februarie

De la 1 februarievor fireguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt. Astfel,pentru firmele de ridesharingsi soferii care vor sa transporte pasageri vor trebui sa. continuă pe B1

S-a decis. Ce se intampla cu Uber, Yango, Clever si Bolt de la 1 februarie 2020

Legea Uber intra in vigoare. Noi reglementari pentru companiile de transport alternativ, de la 1 februarie. De la 1 februarie vor fi reguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt. Cei care vor sa transporte pasageri trebuie sa obtina un atestat special si trebuie sa aiba carnet de cel putin doi ani.

Reguli noi pentru taximetristii din Capitala. Dispar soferii din Ilfov

Regulamentul cadru pentru organizarea serviciului public de transport in regim de taxi pe teritoriul Municipiului Bucuresti urmeaza sa fie dezbatut in sedinta din 29 ianuarie a Consiliului General al Capitalei. Soferii din Ilfov nu vor mai putea face.

Cati bani cheltuie vedetele de la noi pentru educatia copiilor. Andreea Esca si Mihaela Radulescu, in top

Orice parinte isi doreste copilul sau tot ce este mai bun, fie ca vorbim de educatia acestuia, sau fie ca vorbim de lucrurile necesare zi de zi. Nu fac exceptie nici vedetele autohtone. Dar cand dispui si de ceva banuti, atunci iti doresti, cu adevarat, tot ce este mai bun pentru copilul tau. Asta nu .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )