Libnet.ro
UNICEF

12:15

Robo-taxi: un start-up din Franta vrea sa lanseze un vehicul fara sofer

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Robo-taxi: un start-up din Franta vrea sa lanseze un vehicul fara sofer

Firma franceza Navya Technologies vrea sa lanseze pe piata un vehicul autonom care poate sa transporte la destinatie pana la 6 persoane fara a avea nevoie de sofer. Pretul viitoarei masini este estimat la 250. 000 de euro. continuă pe Wall-Street Ro

Franta vrea sa reevalueze legile referitoare la abuzurile copiilor, in urma mai multor cazuri controversate

Franta ia in considerare o modificare a legilor cu privire la consimtamantul sexual, potrivit ministerului pentru egalitatea intre genuri, scrie BBC. Marlene Schiappa a sustinut ca se gandeste la implementarea unor masuri care sa dicteze ca dincolo de o anumita varsta sa nu existe niciun dubiu cu privire la consimtamantul sexual al copilului. Aceasta initiativa vine dupa existenta a doua cazuri in care barbatii au fost achitati de violarea a doua fete, cu varsta de 11 ani.

O grupare de infractori romani a furat volane si sisteme de navigatie de la masini de lux noi din Franta in valoare de 1,3 mil. euro

Politistii din Romania, in colaborare cu cei francezi, au destructurat o grupare infractionala organizata formata din romani, care ar fi comis furturi de sisteme de navigatie si volane de autoturisme de lux, in valoare de 1. 000 de euro, pe teritoriul Frantei.

Grupare specializata in furturi de componente auto din Franta, destructurata

Politistii Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane, in colaborare cu politistii francezi, au destructurat o grupare infractionala organizata formata din romani, care au comis furturi de sisteme de navigatie si volane de autoturisme de lux, in valoare de 1. 000 de euro, pe teritoriul Frantei, informeaza Politia Romana prin intermediul unui comunicat de presa.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )