Libnet.ro
UNICEF

23:01

Ce modele de masini au cautat romanii in primul trimestru si cum a mers piata auto

Hotnews Hotnews,
 Ce modele de masini au cautat romanii in primul trimestru si cum a mers piata auto

Intre ianuarie si martie piata masinilor noi a avut cel mai bun trimestru din ultimii 10 ani, la fel fiind cazul si pentru tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern, arata o analiza Autovit. ro. Martie a fost cea mai buna luna pe platforma Autovit. ro, iar Volkswagen, BMW si Audi au fost marcile cu cele mai multe anunturi postate. Cele mai cautate modele de masini au fost Passat si Golf de la Volkswagen si Audi A4. continuă pe Hotnews

Primul trimestru din 2019, cel mai bun din ultimii 10 ani pentru piata auto

Primul trimestru din 2019 a adus cresteri semnificative pe piata auto, atat pentru autoturismelor noi din Romania, cat si pentru cele rulate, potrivit unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Profitul Societe Generale a scazut cu 26%, dupa lansarea restructurarii

Grupul bancar francez Societe Generale, prezent si pe piata din Romania, a raportat vineri o scadere cu 26% a profitului net in primul trimestru, dupa ce rezultatele slabe din 2018 au determinat a treia mare banca franceza sa demareze un plan de restructurare, informeaza Reuters.

PRIMUL TRIMESTRU 2019: Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate a crescut cu 9,1%

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate a crescut, in primul trimestru din 2019, cu 9,1%, comparativ cu perioada similara a anului anterior, la 1. 496 de unitati, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

Traficul aerian pe cele doua aeroporturi ale Capitalei a atins aproape 3 milioane pasageri in primul trimestru

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a inregistrat, in primul trimestru al anului, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, un trafic aerian de 2,99 milioane pasageri si 32. 098 miscari de aeronave aterizari si decolari).

Grupul Erste a inregistrat o crestere de 12,2% a profitului net in primul trimestru, la 377 milioane de euro

Grupul financiar austriac Erste, din care face parte si BCR, a anuntat, astazi, un avans de 12,2% al profitului net in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 377 milioane de euro, in conditiile unei cresteri de 7% a venitului operational.

OMV Petrom, profit net de 1,15 miliarde lei in primul trimestru, in crestere cu 35%

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom a raportat un profit net de 1,15 miliarde lei in primul trimestru, in crestere cu 35% fata de perioada similara a anului trecut 854 milioane lei) si vanzari de 5,42 miliarde lei, mai mari cu 11% fata de trimestrul 1 din 2018, potrivit datelor transmise astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Clinicile Medicover si laboratoarele Synevo, venituri de aproape 30 mil.euro, in crestere cu 42%, in primul trimestru al anului 2019

Clinicile Medicover si laboratoarele Synevo au raportat in Romania o crestere de 41,2% a veniturilor, pana la 29,9 milioane de euro, in primul trimestru al anului 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )