Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vanzarile Dacia au scazut cu 40% in lume in primul trimestru

Hotnews Hotnews,
 Vanzarile Dacia au scazut cu 40% in lume in primul trimestru

Vanzarile Dacia au scazut in lume cu 40% in primele trei luni, marca simtind din plin efectele crizei Covid-19 care a dus la inchiderea aproape totala a activitatilor economice. Vanzarile intregului grup Renault au scazut cu 26%, iar cifra de afaceri, cu 18%. Renault nu va mai propune acordarea de dividende. continuă pe Hotnews

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Afacerile Renault au scazut cu 19% iar inmatricularile Dacia s-au prabusit cu 40,1%

Grupul auto francez Renault a raportat joi o scadere de 19,2% a veniturilor in primul trimestru, pana la 10,125 miliarde de euro, si a avertizat ca deocamdata este prea devreme pentru a evalua impactul pandemiei de coronavirus asupra rezultatelor grupului in acest an, transmite Reuters.

Cresterea veniturilor Huawei a incetinit puternic in primul trimestru

Cresterea veniturilor Huawei Technologies a imcetinit puternic in primul trimestru, la numai 1%, fata de 39% in urma cu un an, dar cel mai mare furnizor de echipamente de telecomunicatii din lume si-a descris performantele ca fiind solide in contextul presiunilor din partea Statelor Unite si a impactului pandemiei de coronavirus.

Netflix a avut in primul trimestru circa 16 milioane de noi abonati, mai mult decat dublu fata de cat se astepta

Platforma de streaming Netflix a inregistrat aproximativ 16 milioane de noi abonati in primul trimestru al anului 2020, fiind depasite estimarile initiale si a stabilit un record privind castigurile trimestriale, scrie Variety, citata de news. ro. in primul trimestru al anului, Netflix a adaugat bazei sale 15,77 milioane de abonati platitori. Aceasta crestere este determinata si de pandemia de Covid-19. Serviciul de streaming a transmis ca, in total, are 182,9 milioane de abonati platitori la finalul primului trimestru, cu 22,8% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul Coca-Cola a crescut cu 65%

Profitul Coca-Cola a crescut cu 65% in primul trimestru al acestui an, pana la 2,775 miliarde dolari, dar reprezentantii companiei au avertizat ca aceasta va suferi un impact material in 2020, determinat de masurile de distantare sociala si izolare impuse la nivel international pentru contracararea pandemiei de COVID-19, relateaza agentia EFE.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Cresterea veniturilor Huawei Technologies a incetinit semnificativ

Cresterea veniturilor Huawei Technologies a incetinit semnificativ in primul trimestru din 2020, dar grupul chinez a apreciat ca rezultatele trimestriale arata rezilienta companiei, in contextul intensificarii campaniei SUA de a restrictiona expansiunea sa globala, ca urmare a temerilor de securitate, si a impactului pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Bloomberg si Reuters.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Vanzarile de motociclete noi au crescut cu 14,7%

Inmatricularile de motociclete noi au crescut, in Romania, cu 14,7% in primele trei luni din 2020, comparativ cu aceeasi perioada din anul anterior, cele mai multe unitati fiind achizitionate in regiunea Bucuresti - Ilfov, reiese din datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA), publicate joi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )