Libnet.ro
UNICEF

01:05

A inceput productia noului BMW M5. Preturi pentru Romania

Adevărul Adevărul,
A inceput productia noului BMW M5. Preturi pentru Romania

Noul BMW M5 poate fi comandat si in Romania, cu lansarea anuntata pentru primul trimestrul al anului viitor. Pretul de baza al noului model este de 100. 300 Euro fara TVA 119. 357 Euro cu TVA inclus). continuă pe Adevărul

BMW a publicat lista de preturi pentru noul X2. Cat costa SUV-ul bavarezilor in Romania

Constructorul bavarez de automobile a publicat lista de preturi pentru noul X2. Acesta este disponibil in Romania impreuna cu trei motorizari, iar cea mai accesibila versiune costa putin peste 39. 000 de euro.

Radu Tudor, dupa moartea Regelui Mihai: Un examen foarte greu pentru Romania

Moartea Regelui Mihai reprezinta un examen urias pentru Romania. Intr-un moment in care marlania, ura, atacul la persoana, lipsa marilor proiecte de tara si gustul amar fata de politica domina societatea noastra,.

Zona euro este doar un miraj pentru Romania

Speranta unei aderari cat mai rapide a tarii noastre la zona euro a primit, chiar de Ziua Nationala, o lovitura puternica. Un studiu publicat pe site-ul BCE, cu titlul Convergenta reala in zona euro: o perspectiva pe termen lung, arata ca moneda unica nu a fost deloc un catalizator pentru reducerea inegalitatii, ci a fost, de fapt, un factor al cresterii divergentei intre economiile statelor membre n. a. Occasional Paper Series no. 203, Real convergence in the euro area: a long-term perspective, autori Juan Luis Diaz del Hoyo, Ettore Dorrucci, Frigyes Ferdinand Heinz si Sona Muzikarova). Spre deosebire de alte analize cu subiect similar, autorii studiaza procesul convergentei pe termen lung, pe baza unor serii de date macroeconomice colectate inca de la inceputul anilor 60.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )