Libnet.ro
UNICEF

19:15

Tesla a anuntat cele mai mari vnzari din istoria sa, dar si cele mai mari pierderi. Productia lui Model 3 ramne scazuta

Hotnews Hotnews,
 Tesla a anuntat cele mai mari vnzari din istoria sa, dar si cele mai mari pierderi. Productia lui Model 3 ramne scazuta

Tesla Motors, compania lui Elon Musk, a afisat pierderi record de peste 700 milioane dolari trimestrul trecut cand si veniturile au atins un prag record de 3,4 miliarde dolari. Actiunile companiei au scazut cu cateva procente, investitorii fiind ingrijorati de productia scazuta a Model 3 si de ritmul in care scad rezervele de cash ale companiei. Elon Musk ramane insa foarte increzator si spune ca in vara productia Model 3 va ajunge la 5. 000 de masini/saptamana. continuă pe Hotnews

Prognoza de primavara a CE: Economia Romaniei decelereaza, inflatia si deficitul bugetar, cele mai mari din UE

Romania, vicecampioana europeana la crestere economica in 2017 dupa Irlanda), va pierde acest loc in 2018, insa se va plasa pe locuri fruntase la inflatie si deficit bugetar - cele mai mari din UE si deficit de cont curent locul doi.

Unde mergem in vacanta de vara: Cele mai frumoase plaje din Europa

Nu trebuie sa strabati jumatate de glob ca sa ajungi in cele mai frumoase plaje. Exista o multime de locuri in care sa mergi vara, foarte aproape de casa, in Europa.

Cele mai mari cheltuieli militare in 2017

Cheltuielile militare mondiale au crescut in 2017 la cel mai ridicat nivel de dupa Razboiul Rece, iar Statele Unite, China si Arabia Saudita se afla pe primele locuri in acest sens, a anuntat astazi Institutul International de Cercetarea Pacii din Stockholm SIPRI), relateaza DPA.

VIDEO Antreprenor american: Cele mai mari provocari nu se vor rezolva cu conversatii comode,fie ele in mintea noastra sau cu alti oameni

Tim Ferriss, un antreprenor si autor de carti din SUA, sustine, de pe scena unui eveniment TED, ca stoicismul a fost calea care l-a tinut departe de depresie si l-a ajutat sa se dezvolte ca om. Stoicismul e un curent filosofic aparut in Grecia antica potrivit caruia oamenii nu pot controla ce li se intampla, ci doar felul in care reactioneaza la ceea ce li se intampla.

VIDEO Bayern Munchen, din nou victima arbitrilor mpotriva Realului - Eduardo Iturralde Gonzalez, unul dintre cei mai importanti arbitri din istoria Spaniei: Bayern a avut doua penalty-uri

Bayern Munchen a trait din nou cosmarul de anul trecut cu Real Madrid, fiind inca o data victima greselilor de arbitraj. Eduardo Iturralde Gonzalez, fost arbitru FIFA si unul dintre cei mai importanti fluierasi din istoria Spaniei, a recunoscut ca trupa lui Zinedine Zidane s-a calificat cu noroc.

FOTO Dubai - orasul contrastelor. Motivele pentru care metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume trebuie vizitata

Un oras al contrastelor, Dubaiul continua sa ramana ce mai popular dintre cele sapte care alcatuiesc Emirate Arabe Unite. Atrage, anual, tot mai multi turisti romani, fascinati de diversitatea pe care orasul arab le-o ofera. Doar in 2017, peste 61. 000 de romani si-au facut vacantele in metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume. Si nu e de mirare ca Dubaiul continua sa-i atraga in continuare ca un magnet.

Cele mai cumplite morminte de sub ape. Povestile a cinci dintre cele mai mari naufragii din istorie

O calatorie pe mare sau pe ocean se poate oricand transforma intr-un dezastru. Stau dovada multe tragedii, in care traversarea intinderilor de apa s-a dovedit a fi mortale.

S-a terminat! Una dintre CELE MAI MARI BANCI inchide 160 de sucursale: 800 de angajati iSI FAC BAGAJELE. Guvernul ar trebui sa intervina!

Royal Bank of Scotland va inchide 162 de sucursale in Anglia si in Tara Galilor in acest an, aproape 800 de angajati urmand a-si pierde locul de munca, anunta The Guardian, citat de ZF. RBS a transmis ca.

FOTO Cele mai frumoase piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei.

METEO: Schimbare TERIBILA de vreme in weekend. Cate grade vor fi in termometre. Cele mai AFECTATE regiuni din Romania

Panala inceputul weekend-uluivremea va continua sa fie insorita in aproape toata tara cu temperaturi situate intre 20 de grade Celsius la malul Marii si in jur de 31 de grade in spatiul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )