Libnet.ro
UNICEF

15:01

Trimestrul trecut a fost cel mai bun din istorie pentru masinile electrice in Romania, cu 74 de vehicule inmatriculate

Hotnews Hotnews,
 Trimestrul trecut a fost cel mai bun din istorie pentru masinile electrice in Romania, cu 74 de vehicule inmatriculate

Intre iulie si septembrie s-au inscris in circulatie 74 de masini 100% electrice in Romania, numarul fiind mult mai mare decat totalul pe anul 2016. Totusi, ca pondere din total piata aceste masini reprezinta foarte putin, in jur de 0,1%. Norvegia ramane campioana, cu aproape 8. 500 de masini, urmata de Germania, cu 6. 200, arata datele ACEA comunicate de ACAROM. continuă pe Hotnews

iPhone X are cel mai bun ecran folosit vreodata pe un smartphone

IPhone X este primul smartphone Apple cu un ecran OLED, dar se pare ca a fost calibrat atat de bine, incat a iesit ca fiind cel mai bun in teste. Apple s-a ambitionat timp de aproape un deceniu sa lanseze doar telefoane si tablete cu ecrane de tip LCD. Multi pasionati de tehnologie au criticat [].

Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Site-ul Ranker. com a publicat un top al celor mai bune personaje negative din istoria cinematografiei, bazat exclusiv pe voturile iubitorilor de filme. Cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor a reusit sa acumuleze aproximativ 17. 400 de voturi, cu o diferenta de 10. 000 de voturi fata de ocupantul locului doi.

Un roman, cel mai bun jucator de tenis din Europa la categoria lui de varsta. Sacrificiile din spatele performantei

Nini Dica, un tanar de 16 ani din Timisoara a fost desemnat jucatorul anului in Europa la categoria lui de varsta. Nini a inceput tenisul la 7 ani si jumatate, dintr-o intamplare, iar acum este cel mai promitator jucator de tenis din Romania.

Plus de 24,19% pentru cotatia Alro

Actiunile Alro Slatina s-au apreciat cu 24,19%, raportat la euro, in perioada 30 octombrie - 6 noiembrie 2017, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Cum faci cel mai bun magiun de prune fara zahar

Magiunul de prune este unul din produsele romanesti cele mai apreciate. Fara adaos de zahar, poate fi consumat, cu moderatie, si de catre diabetici.

Titlurile Turbomecanica devin al treilea cel mai rentabil emitent al bursei autohtone

Avansul de 13,31%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 octombrie - 3 noiembrie, a facut ca actiunile producatorului de componente pentru industria aeronautica Turbomecanica TBM) sa urce pe pozitia a treia a podiumului celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din ultima saptamana.

Cum se prepara cel mai bun antibiotic natural

Fluctuatiile gradelor din termometre mai mult ca sigur iti vor influenta starea de sanatate, astfel ca este recomandat sa apelezi la tratamente naturiste pentru a evita raceala sau gripa.

Cel mai misterios om de pe planeta. Are o avere de aproape sase miliarde de dolari si nimeni nu stie cine este de fapt

A fost cel mai prolific an de care s-a bucurat cryptomoneda Bitcoin, valoarea acesteia crescand de la 600 la un maxim record de peste 7. 300 de dolari. Drept rezultat, unul dinre cei mai mari detinatori de.

Au lansat cel mai puternic M3 din istoria brand-ului. Noul CS are 460 de cai si face suta in 3.9 secunde

BMW a lansat cu putin timp in urma noul M3 CS. Cel mai puternic M3 din istoria brand-ului din Munchen beneficiaza de 460 de cai putere si accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 3. 9 secunde.

ONU: 2017 va fi cel al treilea cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteo

Acest an va fi printre cei mai fierbinti inregistrati vreodata, un nou semn ca schimbarile climatice genrate de oameni agraveaza fenomene precum uragane, secete si inundatii, a spus luni ONU, potrivit Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )