Libnet.ro
UNICEF

14:45

O autoritate de mediu din SUA a depistat un nou caz de motoare trucate, la Audi

Hotnews Hotnews,
 O autoritate de mediu din SUA a depistat un nou caz de motoare trucate, la Audi

O autoritate de mediu din California, Statele Unite ale Americii Statele, a depistat, in vara, pe un autovehicul cu motor V6 al producatorului Audi un alt soft care permite manipularea emisiilor poluante in momentul in care masina se afla pe bancul de probe, informeaza Agerpres citand EFE. continuă pe Hotnews

Scandalul Volkswagen continua: O autoritate de mediu din SUA a depistat un nou caz de motoare trucate, la Audi

O autoritate de mediu din California, Statele Unite ale Americii Statele, a depistat, in vara, pe un autovehicul cu motor V6 al producatorului Audi un alt soft care permite manipularea emisiilor poluante in momentul in care masina se afla pe bancul de probe, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

O autoritate de mediu din SUA a depistat un nou caz de motoare trucate, la Audi

O autoritate de mediu din California, Statele Unite ale Americii Statele, a depistat, in vara, pe un autovehicul cu motor V6 al producatorului Audi un alt soft care permite manipularea emisiilor poluante in momentul in care masina se afla pe bancul de probe, informeaza agentia EFE.

Jucarii SEXUALE cu Hillary Clinton si Donald Trump. Cursa electorala din SUA le-a dat IDEI marilor companii (FOTO)

Cursa electorala din SUA ii tine cu sufletul la gura pe americani, dar acest lucru nu i-a impiedicat pe producatorii de jucarii sexuale sa nu realizeze cateva chiar si cu cei doi candidati la pr.

Statele Unite sunt in alerta din cauza unui nou bum imobiliar. Asta este pretul pe care trebuie sa il platesti daca vrei sa fii pilot

Statele Unite sunt in alerta din cauza unui nou bum imobiliar. Peste 100 de angajati ai unui aeroport important din Los Angeles locuiesc in aproprierea piestelor de decolare. Cat de mult te-a.

Sondaj inaintea alegerilor din SUA: Hilary Clinton conduce cu 48% din intentiile de vot

Candidata democrata Hillary Clinton este creditata cu 48% din intentiile de vot, iar republicanul Donald Trump cu 43%, in sondajul Washington Post-ABC .

Volkswagen Atlas, model dedicat pietei din SUA post DieselGate. In China se numeste Volkswagen Teramont

Volkswagen incearca sa-si reconstruiasca imaginea in SUA post DieselGate si vrea sa ajunga la inima americanilor cu un SUV de mari dimensiuni, cu sapte locuri, denumit de unele publicatii Q7 al saracilor. Modelul se numeste Volkswagen Atlas pentru piata din America de Nord, iar in China va fi comercializat sub numele Volkswagen Teramont. Nu exista planuri de a aduce acest SUV si in Europa, dar va fi vandut in Rusia si Orientul Mijlociu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2514 seconds )