Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani castiga un sofer Uber in Bucuresti raportat la orele lucrate si numarul de kilometri parcursi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cati bani castiga un sofer Uber in Bucuresti raportat la orele lucrate si numarul de kilometri parcursi

Aplicatiile de ridesharing, Uber, Bolt, Clever Go, Yango si Taxify, au atras foarte multi soferi in ultimul an. Pentru ca se spune ca este un job bine platit, fara sefi, care iti ofera si timp liber cand doresti, am stat de vorba cu un sofer Uber. continuă pe Wall-Street Ro

Cati bani castiga, de fapt, Mihaela Radulescu. Ea si Felix Baumgartner au o avere fabuloasa impreuna

Mihaela Radulescu face parte din lista vedetelor de top din Romania de multi ani, motiv pentru care este si bine platita pentru orice ar face. Vedeta a dat lovitura anul trecut cand a petrecut mai mult timp pe platourile de filmare ale show-ului Ferma si nu numai, motiv sa puna ceva bani la saltea. Ce .

Legea Pensiilor 2019. Ai 15 ani vechime? Iata cati bani primesti pensie

Modificari majore pentru pensionari! Persoanele care au deja 15 ani de vechime trebuie sa ia la cunostinta noua modificare. Noua Lege a Pensiilor arata exact cati bani va urma sa primesti, in functie de anii in care ai cotizat la stat. Legea Pensiilor 2019: Cati bani primesti, in functie de vechime? Noua lege a pensiilor .

Cati bani vor primi elevii pentru bursele sociale, de performanta si de merit, in anul scolar 2019-2020

Ministerul Educatiei Nationale a anuntat ca Guvernul tarii noastre a adoptat o hotarare prin care autoritatile locale pot stabili un cuantum mai mare al burselor. in functie de bugetul de care se dispune, bursele sociale, de performanta si de merit ale elevilor pot ajunge si la cateva sute de lei. Cati bani vor primi elevii .

Cati bani va costa schimbarea gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco. Victor Piturca a convins autoritatile

Victor Piturca a primit o veste excelenta din partea autoritatilor din Craiova. Dupa ce antrenorul s-a plans in repetate randuri ca gazonul stadionului Ion Oblemenco este intr-o stare foarte proasta si afecteaza sanatatea jucatorilor, primarul Mihail Genoiu l-a anuntat ca suprafata de joc va fi inlocuita. Investitia se va ridica la peste 600. 000 de euro.

PENSII 2019. Cum poti afla cati bani ai strans la Pilonul II de pensii si in ce conditii ii poti retrage

Romanii aduna tot mai multi bani pentru pensii in pilonul II, adica in conturile deschise pe numele fiecarui angajat. Sumele cresc de la un an la altul si cu cateva sute de lei. Sunt insa si.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )