Libnet.ro
UNICEF

21:45

Guvernul a adoptat OUG pentru ridesharing

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul a adoptat OUG pentru ridesharing

Ridesharing-ul a intrat in legalitate. Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta care reglementeaza activitatile de pe platformele de tip ridesharing. Saptamana trecuta sute de taximetristi au protestat din nou impotriva platformelor Uber, Bolt si Clever. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul a adoptat OUG pentru operarea sistemului RO-ALERT. Cum va fi alertata populatia in caz de pericol

Guvernul a adoptat, marti, OUG privind operarea sistemului RO-ALERT. Actul normativ va reglementa atat rolurile si responsabilitatile institutiilor publice, cat si obligatiile furnizorilor privati de retele publice cu privire la transmiterea mesajelor catre romani. OUG pentru operarea sistemului RO-ALERT a fost adoptata, marti, de Guvern De mentionat este ca IGSU va elabora o procedura operationala .

Uber, dupa adoptarea OUG pentru ridesharing: Vrem sa lucram cu autoritatile si cu ceilalti furnizori de transport, inclusiv soferii de taxi

In urma adoptarii ordonantei de urgenta care reglementeaza transportul alternativ cu autoturism si conducator auto, in sedinta de Guvern de ieri, compania Uber spune ca ar vrea sa lucreze cu autoritatile si cu ceilalti furnizori de transport, inclusiv soferii de taxi, pentru a reduce problemele de trafic din marile orase, cum ar fi aglomeratia, poluarea sau lipsa parcarilor.

Uber intra in legalitate. Guvernul a adoptat OUG care reglementeaza ridesharing-ul

Uber, Clever si Bolt intra in legalitate. Guvernul a adoptat, marti, o Ordonanta de Urgenta care reglementeaza serviciile de tip ridesharing, in urma protestelor repetate ale taximetristilor care s-au plans ca ei au tarif fix, in timp ce soferii care folosesc platformele de ridesharing au tarif dinamic. Uber, Clever si Bolt intra in legalitate Astazi .

Ordonanta pentru ridesharing, aprobata azi in Guvern. Ce trebuie sa faca soferii Uber, Bolt si Clever

OUG privind activitatile de transport alternativ cu autoturism si conducator auto a fost adoptata in sedinta de Guvern de azi. Vom stabili o formula care sa asigure transportul pasagerilor in conditii de siguranta si care sa incurajeze concurenta, astfel incat cetatenii sa poata opta pentru servicii de cat mai buna calitate, a declarat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )