Libnet.ro
UNICEF

08:00

PwC Romania: Solutii pentru transportul din Bucuresti sunt inchirierea, car sharing-ul sau ride hailing-ul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PwC Romania: Solutii pentru transportul din Bucuresti sunt inchirierea, car sharing-ul sau ride hailing-ul

Parcul auto al Europei va creste cu 1,4% pana in anul 2025, la 273 milioane masini, de la 269 milioane masini, in acest an, dupa care se va reduce cu 5,4% pana in 2030, ca urmare a dezvoltarii platformelor de mobilitate de tipul Uber, Clever, Bolt. continuă pe Wall-Street Ro

eMAG face o schimbare importanta pentru livrarile din Bucuresti si Ilfov

Dezbaterile despre schimbarile climatice fac parte din agenda publica in aceasta perioada. Iar eMAG vrea sa-ti arate ca-i pasa de asta. eMAG e o companie gigant care a creat fenomenul de.

Cele mai bune orase in care sa pleci din Bucuresti si sa traiesti mai bine

Bucuresti nu-i chiar cel mai primitor oras. Din fericire, sunt o multime de alternative. in acest top cu 150 de orase in care sa traiesti, Capitala e abia pe 134. Probabil nu e surprinzator.

LA FINALUL CELUI DE-AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2019: CBRE: Stocul de birouri din Bucuresti a ajuns la 3,16 milioane de metri patrati

Stocul de spatii moderne de birouri din Bucuresti a ajuns la 3,16 milioane de metri patrati la finalul celui de-al treilea trimestru din 2019, in contextul unei populatii de 2,11 milioane de locuitori si al unei rate a somajului de 1,3%, potrivit raportului Romania Office Destinations, realizat de compania de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Profesorul Dinu Antonescu despre impactul comunismului asupra medicinei romanesti. Un exercitiu de autoritate morala la Teatrul National din Bucuresti

Duminica 19 ianuarie, profesorul Dinu Antonescu a sustinut la Teatrul National din Bucuresti conferinta Impactul comunismului asupra medicinei romanesti. A vorbit academic, cu o voce limpede, masurat, fara iritare. Nu a ridicat tonul, nu scrasnit din dinti si, mai ales, nu a platit polite. A facut recurs la istorie si a documentat solid ce era medicina romaneasca pana in 1945:.

Panica la bordul unui avion Ryanair care pleca din Bucuresti spre Londra. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Panica mare la bordul unui avion Ryanair care a decolat de la Bucuresti si ar fi trebuit sa ajunga la Londra. Se pare ca aeronava s-a umplut de fum chiar in momentul decolarii, de indata ce s-a ridicat de la sol. UPDATE: Un pasager aflat la bordul aeronavei cuprinse de fum a povestit imediat dupa .

Premierul Republicii Moldova: Daca doresc, omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti Ion Chicu se referea la militarii rusi fara insemne, ce au invadat estul Ucrainei

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, facand referire la militarii rusi fara insemne, care au contribuit de.

Turcia doreste sa reintre in programul F-35 si spune ca sistemele de aparare antiaeriana din Rusia sunt compatibile cu standardele NATO. Ce omite sa mentioneze insa

Mevlut Cavusoglu, ministrul turc de Externe, a declarat ca sistemele de aparare antiaeriana S-400 din Rusia sunt compatibile cu NATO, care trebuie sa creeze un grupde lucru pentru evaluari in acest sens,.

Un drum expres, solutia pentru traficul din Moldova: ce tine loc de autrostrada intre Bacau si Piatra Neamt

Moldova se afla intr-o situatie si mai dramatica, in comparatie cu restul Romaniei, cand vine vorba de autostrazi. Din fericire, autoritatile au inceput cautarea de alternative. Este foarte improbabil ca pe parcursul vietii noastre sa vedem numeroase autostrazi care sa lege colturi diametral opuse ale Romaniei. Indiferent cine se afla la guvernare, sansele ca problemele .

Cod galben de vant puternic, pentru jumatate din tara: Vremea rea se instaleaza, miercuri seara, in aproape toate regiunile Romaniei (VIDEO)

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de vant puternic pentru jumatate din tara. Moldova este lovita vijelii puternice, rafalele de vant puternic ajungand chiar si 90 kmh, iar zapada va fi.

Cum (nu) a gasit Gabriela Firea solutia la poluarea din Bucuresti

Bucurestiul este un oras extrem de poluat, iar primarul Gabriela Firea promite sa rezolve problema. Ei bine, solutiile prezentate nu prea sunt. solutii. Mai in gluma, mai in serios, discutam.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )