Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prima locomotiva din Romania care functioneaza doar cu ulei vegetal sau biodiesel

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima locomotiva din Romania care functioneaza doar cu ulei vegetal sau biodiesel

Prima locomotiva din Romania al carei motor functioneaza exclusiv cu biodiesel sau ulei vegetal, fara adaos de motorina, a fost dezvoltata si este testata de grupul Grampet. continuă pe Wall-Street Ro

Prima locomotiva din Romania care functioneaza cu biodiesel sau ulei vegetal, testata

Reloc-Electroputere VFU Craiova a dezvoltat prima locomoitva care functioneaza doar cu biodiesel sau ulei vegetal. Aceasta are aceeasi putere ca un motor care merge pe baza de motorina.

Gorghiu: Daca motiunea de cenzura nu trece, pierde societatea din Romania care in acest moment este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat

Alina Gorghiu a declarat ca daca motiunea de cenzura nu va trece, nu va pierde PNL, ci societatea din Romania, care este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat, infomeaza.

Tanara scriitoare din Romania, care a anuntat pe Facebook ca vrea sa se sinucida, a comis gestul final

Scriitoarea care anunta ieri pe Facebook ca vrea sa se sinucida a ajuns sambata seara la spital, dupa ce a luat un pumn de medicamente. Din fericire, gestul sau nu i-a fost fatal, iar acum se afla in afara.

Grampet a inventat locomotiva care merge cu ulei vegetal. Aceasta a fost dezvoltata la Craiova

Grupul feroviar Grampet a anuntat, luni, ca a dezvoltat si testeaza prima locomotiva din Romania al carei motor functioneaza exclusiv cu biodiesel sau ulei vegetal, fara adaos de motorina.

Investigatie RISE Project: Marii producatori de bere din Romania nu fabrica berea folosind doar ingredientele naturale

Reporterii RISE Project au descoperit ca ingredientele din care se face berea nu sunt intotdeauna cele naturale si nici procesul de fabricatie nu este unul bazat pe principii tocmai simple. Declaratii, interviuri si documente obtinute de la persoane care activeaza in marea industrie a berii scot la iveala faptul ca cele patru mari companii producatoare de bere din Romania- Heineken Romania, Ursus Breweries, Bergenbier si Tuborg Romania - nu fabrica berea folosind doar ingredientele naturale.

Bancul zilei. Tipurile de salarii din Romania

Tipurile de salarii din Romania:Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana si iti dau lacrimile. Salariul Nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, insa nu poti trai fara el. Salariul Dietetic.

Cei de la eMAG au deschis primul Apple Shop din Romania

In showroom-ul lor din Crangasi, cei de la eMAG au deschis primul Apple Shop din Romania. Prin deschiderea acestui magazin, se pare ca eMAG doreste sa ofere clientilor sai o experienta Apple autentica, prin design-ul implementat, modul de prezentare al produselor si staff-ul special instruit. Ar trebui sa clarificam faptul ca acesta nu este similar unui [] Cei de la eMAG au deschis primul Apple Shop din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un renumit pictor din Romania face un gest impresionant pentru un copil care are nevoie de ajutor

Un pictor renumit a facut un gest minunat pentru Matei, baietelul de 6 luni din Iasi care are nevoie urgent de bani pentru un implant cohlear. Copilul are nevoie de proteze auditive pentru ambele urechi ca sa poata.

Asiguratorii din Romania, tot mai activi in alte state din UE. Astra Asigurari, cele mai mari subscrieri in strainatate

Societatile de asigurari din Romania au subscris prime brute de asigurare in alte state membre ale Uniunii Europene in valoare de aproximativ 170,6 milioane de lei, ceea ce reprezinta o pondere 3,95% din totalul subscrierilor pentru ambele categorii de.

Numarul asigurarilor din Romania a crescut cu 8,37% fata de trimestrul al doilea din 2014

Piata asigurarilor din Romania a crescut cu 8,73% in primul trimestru al acestui an, cu 5,08% mai mult fata de semestrul al doilea din 2014. Astfel, aceasta a ajuns la 4,32 milioarde de lei, potrivit datelor.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1926 seconds )