Libnet.ro
UNICEF

09:30

Volkswagen recheama in service 2,6 milioane masini, printre care Tiguan si Amarok.

România Liberă România Liberă,
Volkswagen recheama in service 2,6 milioane masini, printre care Tiguan si Amarok.

Grupul german Volkswagen recheama in service peste 2,6 milioane de masini de pe tot cuprinsul globului, pentru probleme de electronica si ale sistemului de propulsie. Printre modelele vizate se numarar Tiguan si Amarok. Volkswagen recomanda inlocuirea uleiului sintetic, din cutiile de cutiile viteze cu dublu ambreiaj DSG), cu ulei mineral, conform unui purtator de cuvant, citat de Automotive News. Problema ar putea afecta 1,6 milioane de vehicule, supuse actiunii de rechemare in service. De . continuă pe România Liberă

Volkswagen recheama peste 2,6 milioane de vehicule pe plan mondial

Volkswagen a anuntat una dintre cele mai mari rechemari din istoria sa: 2,64 milioane masini, problemele fiind llegate de uleiurile folosite la transmisie si de posibile componente nefunctionale la nivelul farurilor. China este tara in care sunt vizate cele mai multe masini, scrie Bloomberg.

Volkswagen recheama 2,64 milioane de vehicule la nivel mondial pentru remedierea unor defectiuni

Volkswagen recheama circa 2,64 de milioane de vehicule la nivel mondial, inclusiv in China, pentru remedierea unor defectiuni la sistemul electric si la sistemul de directie. Grupul german recomanda folosirea unui.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )