Libnet.ro
UNICEF

21:30

INS: O familie din Romania cheltuie lunar 15 la suta din buget pe carburanti

B1 B1,
INS: O familie din Romania cheltuie lunar 15 la suta din buget pe carburanti

O familie de romani lasa lunar 15% din venituri in benzinarii, potrivit ultimelor date publicate de Institutul National de Statistica INS), informeaza B1 TV. Cei mai multi bani ii dau locuitorii Capitalei si. continuă pe B1

Robbie Williams, mesaj surpriza pentru fanii din Romania

Robbie Williams, care va sustine in premiera un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 17 iulie, a declarat ca este foarte, foarte entuziasmat de faptul ca va canta in fata fanilor din Romania si.

Satenii unui sat din Romania, terorizati de diavol

Credintele stramosesti in fortele binelui sau raului sunt alimentate uneori de fenomene inexplicabile. In Romania exista relatari ale aparitiei unor demoni, cazuri in care martorii spun ca a fost vorba chiar de.

VIDEO Minunea care l-ar determina pe un medic rezident sa nu plece din Romania

Ioana Cociasu este rezident neurolog intr-un mare spital de stat din Bucuresti, dar isi construieste cariera ca si cum ar lucra in zona corporate: pragmatic, pe termen lung si cu munca. Nu face parte dintre medicii tineri care se plang dand mereu vina pe Sistem. Isi calculeaza fiecare miscare tinand cont de realitatea din jur. Iar acea realitate ii spune ca cei mai buni medici rezidenti dintr-o generatie nu au garantat un post intr-un spital romanesc de stat. Asa ca Ioana Cociasu vrea sa plece din Romania. Exista insa o minune care, daca ar deveni realitate, ar tine-o aici.

Adversarele jucatoarelor din Romania la turneul WTA de la Bucuresti

Sambata dupa-amiaza a avut loc la Arenele BNR tragerea la sorti a tabloului principal de concurs pentru BRD Bucharest Open. La conferinta de presa care a precedat evenimentul au fost prezente si trei dintre cele sase jucatoare din Romania acceptate direct pe tabloul de 32 de pozitii.

Cel mai mic supererou ajunge pe marile ecrane din Romania pe 17 iulie [VIDEO]

Nu ca ne-am lauda, dar clipul asta cu Ant-Man nu-l veti mai vedea in alta parte. Premiera e pe 17 iulie si tot atunci veti putea citi si un review al filmului. http://playtech. ro/?p=229208 Posted by playtech. ro on Saturday, July 11, 2015 Etapa urmatoare din Universul Cinematografic Marvel aduce pentru prima datape marele ecran un membru-fondator [] Cel mai mic supererou ajunge pe marile ecrane din Romania pe 17 iulie [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Schimbari in regulile jocului. Noi reglementari legislative si fiscale in industria jocurilor de noroc din Romania

Inceputul anului 2015 a adus schimbari importante cadrului legislativ aplicabil industriei jocurilor de noroc din Romania, o data cu intrarea in vigoare a Ordonantei 92/2014 pentru reglementarea unor masuri fiscal-bugetare si modificarea unor acte normative Ordonanta 92/2014). In iunie 2015, promulgarea Ordonantei 92/2014 prin Legea 124/2015, aduce de asemenea o serie de noutati, prin modificari ale textului legislativ fata de forma sa initiala. Forma promulgata a Ordonantei 92/2014 aduce modificari semnificative atat legislatiei fiscale aplicabile jocurilor de noroc, cat si legislatiei specifice de reglementare a acestora si anume Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc Ordonanta 77/2009). In acest articol vom analiza cateva dintre cele mai importante masuri adoptate prin Ordonanta 92/2014, conform formei promulgate.

DELIRUL lui Basescu. Fostul presedinte ATACA Muftiul Cultului Musulman din Romania

Traian Basescu a lansat un atac halucinant la adresa Muftiului Cultului Musulman din Romania, Iusuf Murat, in contextul discutiilor privind ridicarea unei moschei in Capitala. Fostul presedinte a scris.

Schema prin care Lukoil scoate din Romania miliarde de euro

Sechestrul-record de peste 2,007 miliarde euro pus pe bunurile si conturile SC Petrotel Lukoil SA din Romania, Olanda si Marea Britanie arata dimensiunile fraudelor unei firme rusesti din tara noastra. La cele peste doua miliarde euro se adauga si prejudiciul de 230 milioane euro stabilit in octombrie, suma evazionata si apoi spalata si exportata.

Rovana Plumb: imbunatatirea calitatii asistentei sociale din Romania cu ajutorul fondurilor europene, o prioritate a Guvernului

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca imbunatatirea calitatii asistentei sociale din Romania cu ajutorul fondurilor europene constituie o prioritate a Guvernului, scrie Agerpres. in cadrul unei.

MAI urmareste pasagerii din Romania. Suspectii de terorism, ridicati direct de la aeroport

Guvernul a adoptat, prin ordonanta de urgenta OUG), utilizarea datelor din registrele cu numele pasagerilor in scopul prevenirii si combaterii actelor de terorism. MAI va putea urmari astfel cand va decola sau ateriza o anumita persoana pe un aeroport din Romania.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )