Libnet.ro
UNICEF

01:05

Livrarile pentru BMW i8 programate sa inceapa in iunie 2014

Auto Ro Auto Ro,
Livrarile pentru BMW i8 programate sa inceapa in iunie 2014

Prin incheierea fazei de dezvoltare si a ultimelor pregatiri pentru productie, BMW i8 se apropie de debutul pe piata. Livrarea primelor automobile va incepe in luna iunie 2014 intr-o serie de piete din Europa de Vest. continuă pe Auto Ro

Jaguar XE debuteaza in 2015, rival pentru BMW Seria 3

Jaguar va lansa in 2015 un nou sedan, denumit XE, care va fi pozitionat sub limuzina medie XF si care va concura pe piata cu modele precum BMW Seria 3, Mercedes-Benz Clasa C, Audi A4, Infinit G Sedan si Lexus IS. Jaguar XE, inspirat din conceptul C-X17, va fi primul automobil din segmentul sau care va dispune de o caroserie din aluminiu, a anuntat producatorul auto britanic, la Salonul Auto de la Geneva 6-16 Martie).

Trei pesticide pot fi utilizate in continuare de agricultori, pana in iunie 2014

Trei produse care contin neonicotinoide vor putea fi folosite de agricultorii autohtoni pentru o perioada de maxim 120 de zile, in urma unei notificari transmise de tara noastra catre Comisia Europeana CE), ne-a declarat Gheorghe Nedelcu, presedintele Asociatiei Amelioratorilor, Producatorilor si Comerciantilor de samanta si material saditor din Romania ANSEM).

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )