Libnet.ro
UNICEF

13:15

New York Times: Dacia, un automobil mai atragator decat BMW, Mercedes Benz sau Bentley

B1 B1,
New York Times: Dacia, un automobil mai atragator decat BMW, Mercedes Benz sau Bentley

Dacia este masina potrivita la momentul potrivit inEuropa zilelor noastre, fiind mai atragatoare decat un BMW, Mercedes Benz sau Bentley, scriu jurnalistii de la New York Times. Potrivit ultimelor. continuă pe B1

New York Times: Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa.

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie New York Times NYT), iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, relateaza Mediafax. Oferind automobile care isi fac treaba la preturi mici, de la 7. 700 euro cu tot cu taxe, Dacia si-a facut loc intr-o Europa afectata de incertitudini eonomice si somaj ridicat, noteaza New York Times, care face referire la datele privind inmatricularile de autoturisme noi din .

New York Times, articol laudativ la adresa masinilor DACIA

Cel mai tare automobil anul acesta in Europa nu este BMW, Mercedes Benz sau Bentley. Este brandul ieftin al Renault, Dacia, nascut in Romania, o masina practica si fara fite, scriu jurnalistii de la.

Dacia si-a sporit vanzarile mai mult decat Mazda si Jaguar

Dacia a avut cea mai mare crestere a incasarilor in Europa, cifra de afaceri marindu-se cu 21,1% in noiembrie, peste Mazda si Jaguar fiecare cu o sporire de 15,6%), transmite New York Times.

Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa. Ce perspective intrevad analistii americani pentru marca romaneasca de automobile

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie New York Times, iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, pozitie asigurata.

Simona Miculescu, femeia care reprezinta Romania la ONU: Nu sunt tentata de New York. Iubesc Bucurestiul pentru ca el inseamna acasa

Unul dintre cei mai apreciati romani de peste hotare, Simona Miculescu, este prima femeie din istoria Romaniei careia i s-a acordat gradul diplomatic de ambasador si care conduce misiunea permanenta a Romaniei pe langa ONU- New York.

Asa a ramas Pamela Anderson dupa Maratonul de la New York

Pamela Anderson a participat in luna noiembrie la Maratonul de la New York, pe care l-a terminat cu un timp de sub sase ore. Ea a publicat pe retelele sociale, dupa cursa, o imagine in care apare intinsa extenuata pe un pat, langa o punga cu gheata si cu numarul de concurs pe fata. Ouch a fost descrierea imaginii, scrisa de Pamela.

Ghetea il contrazice pe Chitoiu: CEC a inregistrat un profit brut cu 25% mai mare decat pe intreg anul trecut

Directorul Cec Bank, Radu Ghetea, s-a prezentat in nou luni la Comisia care ancheteaza activitatea bancii de stat si care se afla in subordinea ministerului condus de vicepremierul Daniel Chitoiu. Radu Ghetea sustine ca CEC Bank a inregistrat an luna noiembrie un profit brut cu 25% mai mult decat pe intreg anul trecut, ceea ce contravine afirmatiilor ministrului de Finante, potrivit caruia CEC Bank este pe pierdere.

Cum a reusit Facebook sa ofere prin Instagram un serviciu de chat mai bun decat cel oferit de concurenta

Prin Instagram Direct, Facebook a reusit sa furnizeze un serviciu de mesagerie instant mai bun decat cel pe care voia sa-l cumpere cu trei miliarde de dolari. A facut asta prin controlul pe care i-l lasa utilizatorului de a sterge cand doreste el pozele.

Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa in opinia New York Times

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie NewYork Times NYT), iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, pozitie asigurata pentru urmatorii 3-5 ani avand.

Dacia, in presa internationala: cea mai fierbinte masina din Europa, cu monopol pe piata low-cost pana in 2018

Publicatia New York Times descrie Dacia ca fiind cea mai fierbinte masina din Europa, iar analistii citati spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, pozitie asigurata pentru urmatorii trei-cinci ani avand in vedere ca rivalii Renault nu stiu cum sa reactioneze.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3383 seconds )