Libnet.ro
UNICEF

09:00

CFR Calatori suspenda temporar alte zece trenuri pentrucombaterearaspandirii infectiei cu Covid-19, dupa ce Ungaria a inchis granita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CFR Calatori suspenda temporar alte zece trenuri pentrucombaterearaspandirii infectiei cu Covid-19, dupa ce Ungaria a inchis granita

CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19 si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii. continuă pe Wall-Street Ro

CFR Calatori suspenda temporar aproape toate trenurile internationale

In vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, coroborat si cu deciziile administratiilor feroviare din tarile vecine, CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international spre si dinspre Ungaria, Bulgaria, Moldova si Ucraina. Raman in circulatie cele mai importante trenuri internationale de la noi: Bucuresti - Budapesta 4723 si Bucuresti - Viena 3467.

CFR Calatori suspenda circulatia unor trenuri internationale, pe relatia cu Bulgaria, Ungaria

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international, fiind vorba de garni.

CORONAVIRUS. CFR suspenda temporar trenuri catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Masura intra in vigoare de marti si este menita sa combata raspandirea.

Trenuri suspendate temporar in contextul situatiei provocate de coronavirus. Recomandarile CFR Calatori

CFR Calatori a anuntat ca, in contextul situatiei provocate de coronavirus, va fi suspendata temporar circulatia unor trenuri in trafic intern si international.

Circulatia trenurilor, suspendata catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. De cand se aplica restrictiile

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, informeaza compania.

CFR Calatori a anuntat suspendarea temporara a circulatiei trenurilor care fac legatura intre Romania si Ungaria

CFR Calatori a anuntat ca circulatia trenurilor in trafic international intre Romania si Ungaria este suspendata temporar pentru a reducere riscul raspandirii coronavirusului.

CFR Calatori anunta suspendarea temporara a trenurilor pentru navetisti

CFR anunta suspendarea temporara a unor trenuri, mai ales a celor care asigurau deplasarea elevilor catre centrele scolare. De asemenea, se ia in calcul si suspendarea unor trenuri pentru navetisti, avand in vedere reducerea activitatii unor angajatori. Compania anunta si alte masuri in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, scrie news. ro.

CFR Calatori va lua masuri de suspendare temporara a circulatiei unor trenuri

CFR Calatori va lua o serie de masuri care vor viza suspendarea temporara a circulatiei unor trenuri in trafic intern si international, cu respectarea posibilitatii de mobilitate a persoanelor.

Engie Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii

Furnizorul si distribuitorul de gaze si energie Engie Romania a anuntat, duminica, decizia de a suspenda temporar, incepand cu 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii Covid-19 si in conformitate cu deciziile autoritatilor.

ENGIE Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii, din 16 martie

ENGIE Romania a luat decizia de a suspenda temporar, incepand cu data de 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 si in conformitate.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )