Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata auto europeana a crescut anul trecut - Dacia a avut cel mai bun an, ce marci au crescut cel mai mult si cine s-a dus in jos

Hotnews Hotnews,
 Piata auto europeana a crescut anul trecut - Dacia a avut cel mai bun an, ce marci au crescut cel mai mult si cine s-a dus in jos

In UE s-au inmatriculat 15,3 milioane de masini noi anul trecut, cu 200. 000 peste 2018, iar Dacia a avut cel mai bun an de pana acum, cu 572. 000 de unitati. Piata a scazut in doar opt tari UE, iar Germania a ramas, la mare distanta, piata numarul 1. Polonia este cea mai mare piata din regiune, cu 555. 000 de masini noi. in Bulgaria s-au inmatriculat 35. 000, in Romania 161. 000, iar in Ungaria, cu 4. 000 mai putini. continuă pe Hotnews

Romania, a doua cea mai dinamica piata auto din Europa

Romania a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, anul trecut, fiind inregistrata o crestere a .

Romania a fost a doua cea mai dinamica piata auto din UE in 2019

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA) a anuntat ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 1,2% in 2019 comparativ cu 2018, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Lituania, unde.

IN 2019: Piata auto din China a scazut cu 8,2%

Piata auto din China se poate contracta pentru al treilea an consecutiv, in 2020, a estimat, luni, Asociatia Producatorilor Auto din China CAAM), analistii mizand pe relansarea vanzarilor in orasele mici pentru a ajuta la diminuarea ritmului declinului.

Procuroarea din Insulele Virgine Americane: Epstein a agresat minore pana anul trecut

Procuroarea din Insulele Virgine Americane a depus, miercuri, un recurs in cazul Jeffrey Esptein in care cere confiscarea bunurilor omului de afaceri decedat in inchisoare. Ea il acuza ca a agresat sexual minore pana anul trecut pe insulele sale de pe arhipelag.

Un roman a dat o avere pe o masina! Este cel mai scump autoturism achizitionat anul trecut

Un roman si-a cumparat anul trecut un 1,7 milioane de euro, fara TVA, iar alti 430 circula acum cu masini de peste 150. 000 de euro fiecare, tot fara TVA.

Emanuel Ungureanu: Spitalul Bagdasar Arseni, amendat anul trecut pentru nereguli ce vizeaza curatenia si neraportarea infectiilor nosocomiale

Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti a fost amendat in octombrie-noiembrie anul trecut pentru multiple nereguli care vizeaza atat curatenia, cat si neraportarea infectiilor nosocomiale, a anuntat luni deputatul USR Emanuel Ungureanu. El a publicat, duminica, pe pagina sa de Facebook, imagini care arata cum sunt spalati peretii spitalului cu mopuri jegoase dupa ce au intins mizeria si pe culoare. Emanuel Ungureanu prezinta imagini cu infirmiere de la spitalul Bagdasar Arseni, care manjesc peretii cu mopuri jegoase.

incercarile memorabile prin care a trecut Dacia de-a lungul timpului

Dacia este unul dintre cele mai de succes branduri din Romania. A reusit sa reziste de-a lungul timpului si, chiar daca producatorul auto a fost cumparat de francezii de la Renault, marca n-a.

Persecutiile contra crestinilor au crescut de cinci ori anul trecut: 9.500 de biserici si institutii asociate au fost atacate, distruse sau inchise. Tarile unde e cel mai greu sa fii crestin

Numarul persecutiilor impotriva crestinilor a crescut la nivel mondial, conform organizatiei crestine de ajutor Open Doors din Germania, transmite DPA, preluata de Agerpres.

INS: Produsul Intern Brut a crescut cu 4%, pe seria bruta, fata de anul trecut

Produsul Intern Brut PIB) a crescut, in primele noua luni ale anului trecut, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, cu 4%, pe seria bruta, si cu 4,1% pe seria ajustata sezonier, potrivit datelor provizorii 2) publicate, marti, de Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )