Libnet.ro
UNICEF

13:00

REPORTAJ Cel mai lung drum cu masina electrica si prima iesire din tara. Destinatie: Budapesta

Hotnews Hotnews,
 REPORTAJ Cel mai lung drum cu masina electrica si prima iesire din tara. Destinatie: Budapesta

Unii ar spune ca e nebunie curata, altii ca e imposibil sa pleci cu o masina electrica din Bucuresti pana la Budapesta. Si totusi se poate. Mai mult decat atat, in Romania si Ungaria infrastructura pentru automobile electrice arata, deja, foarte bine. E fiabila si dezvoltata alaturi de servicii conexe magazine, restaurante, cafenelea, toalete). in aceasta aventura am invatat lucruri noi despre masina, despre infrastructura si despre ce inseamna sa calatoresti international cu un automobil electric, iar in acest articol iti povestesc si tie experienta. Poate iti va fi de folos candva. continuă pe Hotnews

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

Cel mai circulat drum din Moldova, E85, inundat in zona Adjud. Apa a patruns pe carosabil iar circulatia este greoaie

Pompierii actioneaza cu o motopompa de mare capacitate pentru evacuarea apei rezultata in urma ploilor torentiale.

Ducesa de Cornwall, gest devenit viral la intalnirea cu Trump: Cel mai bun moment al vizitei VIDEO

Presedintele american Donald Trump si prima-doamna Melania Trump au fost invitati la ceai, luni dupa-amiaza, la resedinta Printului Charles si a sotiei sale Camilla, in centrul Londrei, iar Ducesa de Cornwall a oferit cel mai bun moment al zilei.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 - 31 MAI Salt de 7,07% pentru Banca Transilvania

Cu o crestere de 7,07%, in raport cu moneda euro, in perioada 24 - 31 mai, Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), este performerul emitentilor care compun indicele BET, ce a marcat un avans de 3,99%, in perioada mentionata, revenind peste nivelul avut inainte de ordonanta OUG114/2018, anuntata in 18 decembrie 2018, ce a produs o prabusire a cotatiilor din piata locala.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 MAI SIF Moldova urca pe podiumul rentabilitatilor bursei noastre

Marcand un salt de 9,61%, in intervalul 23 - 30 mai, in raport cu moneda euro, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu al doilea cel mai bun parcurs din randul tuturor emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

E oficial: Acesta este cel mai frumos gol din acest sezon de Liga Campionilor (VIDEO)

UEFA a anuntat, marti, ca golul inscris din lovitura libera de Lionel Messi, in mansa tur a semifinalei dintre Barcelona si Liverpool, a fost ales de internauti drept cel mai frumos gol al sezonului 2018/19 al.

Amanda Anisimova, nerabdatoare sa joace cu Simona Halep: Nu am niciun fel de presiune. Sper ca voi reusi cel mai bun tenis al meu

La doar 17 ani, Amanda Anisimova 51 WTA) este in sferturi la Roland Garros si se va duela pentru un loc in penultimul act cu Simona Halep, campioana en-titre. Americanca de origine rusa a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este nerabdatoare sa joace impotriva numarului 3 WTA, precizand ca nu are nicio presiune si spera sa joace cel mai bun tenis al sau. Anisimova a afirmat ca s-a bucurat pentru succesul romancei de anul trecut de la Roland Garros.

VIDEO O studenta daneza la economoie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copengaha si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

VIDEO O studenta daneza la economie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copenhaga si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

VIDEO Cristiano Ronaldo, cel mai frumos gol al sezonului in Champions League

Golul marcat de Cristiano Ronaldo in meciul disputat de Juventus Torino cu Manchester United, scor 1-2, in etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, a fost desemnat cel mai frumos din acest sezon in principala competitie europeana intercluburi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )