Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania este in TOP 10 producatori de masini in Europa. Iata clasamentul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania este in TOP 10 producatori de masini in Europa. Iata clasamentul

Productia de masini a scazut anul trecut in majoritatea tarilor europene, cu exceptia Romaniei, Ungariei, Slovaciei si Spaniei. Cea mai mare crestere a productiei de vehicule a fost inregistrata la fabricile din Ungaria, fapt pentru care a depasit. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10 cele mai vandute masini noi in Europa. VW Golf pierde locul I

Vanzarile de masini noi in Europa au scazut cu peste 7% in primele doua luni ale anului. Au fost comandate aproximativ 2,2 milioane de unitati, nivel similar cu cel inregistrat in urma cu cinci ani. Peisajul negativ se reflecta si in top 10 cele mai.

50 de medici ofera gratuit consiliere pe platforma Medici pentru Romania. Este insa nevoie de mai multi voluntari!

50 de medici s-au alaturat proiectului Nu uitam de ceilalti, initiat de Medici pentru Romania. Specialistii ofera saptamanal consiliere online gratuita pacientilor cu boli cronice. Au fost realizate pana acum 120 programari la consultatii online, iar fondatorii proiectului declara ca este in continuare nevoie de voluntari, pe diferite specializari, pentru a acoperi cererea din ce in ce mai mare.

EUROSTAT: Romania este sub media UE, dar peste Austria, cu privire la speranta de viata sanatoasa

Romania este sub media Uniunii Europene cand vine vorba de speranta de viata sanatoasa la nastere, respectiv numarul de ani preconizat pentru ca o persoana sa traiasca fara probleme de sanatate, dar se situeaza peste alte state membre, precum Austria, Finlanda sau Slovenia, arata datele publicate marti de Eurostat.

Teorii conspirationiste. Top 10 cele mai celebre teorii ale conspiratiei

Atentatele de la 11 septembrie, moartea Printesei Diana, OZN-ul de la Roswell sau aselenizarea primului om pe Luna sunt subiecte invaluite in mister, ce au creat mereu controverse de-a lungul timpului. in lipsa.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )