Libnet.ro
UNICEF

19:00

Kia Sportage primeste un upgrade tehnic si estetic

Adevărul Adevărul,
Kia Sportage primeste un upgrade tehnic si estetic

Cel mai bine vandut model al constructorului coreean, la nivel european, se lauda cu un facelift dar si cu o noua versiune mild-hibrid diesel. Noul model are elemente noi de design exterior si interior, dar si tehnologii noi de siguranta si infotainment. continuă pe Adevărul

Cel mai izolat loc de pe planeta nu a scapat de poluare. Descoperirea socanta facuta de savanti

Point Nemo este cel mai izolat loc de pe planeta si se afla la o distanta de 2. 700 de km de cel mai apropiat uscat. Chiar si asa, nici aceasta zona nu a scapat de poluare. Ambarcatiuni care au participat la Vo.

Cum arata si ce spune cel mai batran actor de filme pentru adulti din lume - FOTO

Japonezul Shigeo Tokuda, cel mai batran actor porno din lume, potrivit Guiness Book, spune ca dorinta sexuala este asemanatoare celorlalte nevoi primare, nevoia de somn sau de mancare, si este un semn al.

Cel mai mare cros dedicat epilepsiei din Romania. Medic: Exista inca diferente majore pe regiuni

Reteaua de telemedicina din Romania, Telepilepsy, organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara. Manifestarea va debuta duminica, 26 mai, in Timisoara, iar in iunie va continua in alte noua orase.

Jim Carrey, aspru criticat pentru prestatia din ultimul sau film: Cel mai prost rol din cariera VIDEO

Cunoscutul actor Jim Carrey 56 de ani) a fost criticat pentru interpretarea din cel mai nou film al sau, thrillerul Dark Crimes, care a avut premiera luna aceasta in Statele Unite.

Caroline Wozniacki descrie experienta de a fi lider mondial: Ajungi pe cel mai nalt vrf si totul este la fel. Este deprimant

Caroline Wozniacki 2 WTA) traverseaza una dintre cele mai frumoase perioade ale carierei. A cucerit primul sau titlu de Grand Slam la inceputul acestui an Australian Open), revenind astfel si pe prima pozitie in clasamentul WTA dupa o pauza de sase ani. A petrecut patru saptamani pe cea mai inalta treapta a podiumului, fiind depasita de Simona Halep, insa daneza descrie experienta de a fi lider mondial astfel: Ajungi pe cel mai inalt varf si realizezi ca totul este la fel! Este deprimant! Viata continua pur si simplu.

Care este cel mai lung cuvant din limba romana. Are 44 de litere! Crezi ca reusesti sa-l citesti cu voce tare?

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este cel mai lung cuvant existent in limba romana. E numele unei boli pulmonare care e provocata de inhalarea prafului de siliciu vulcanic, care depunandu-se in.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6225 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent.

Elena Udrea a vorbit despre cel mai greu moment din viata ei: M-am speriat si m-a marcat enorm faptul ca am pierdut un copil

Elena Udrea a sarbatorit ziua onomastica departe de tara, in Costa Rica. Ea a vorbit si despre cel mai greu moment din viata ei, dar si despre o revenire in politica. Viata este frumoasa daca vrei.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent.

Euro SCADE sub 4,63 lei, la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni! AURUL a ajuns la...

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4. 6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent. Consiliul de.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )