Libnet.ro
UNICEF

21:30

Upgrade pentru Dacia Duster: Imagini in avanpremiera cu SUV-ul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Upgrade pentru Dacia Duster: Imagini in avanpremiera cu SUV-ul

Dacia dezvaluie in avanpremiera poze cu versiunea restilizata a SUV-ului Duster, ce va fi prezentat pe 9 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. continuă pe Wall-Street Ro

Upgrade pentru Dacia Duster: IMAGINI in avanpremiera cu SUV-ul

Dacia dezvaluie in avanpremiera poze cu versiunea restilizata a SUV-ului Duster, ce va fi prezentat pe 9 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Noua Dacia Duster, imagini si informatii oficiale

Dacia va prezenta noul Duster cu ocazia celei de-a 65-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt. Pana la marele eveniment, producatorul auto a publicat primele imagini si informatii oficiale.

Test Drive Wall-Street: 10 upgrade-uri de care are nevoie SUV-ul Dacia Duster

Dacia a anuntat ca va prezenta in septembrie la Frankfurt versiunea facelift a SUV-ului Duster, model lansat in 2010, aflat la prima generatie, cu noi optionale si un design mai atractiv. Dupa 650 de km cu Dacia Duster am gasit cateva lucruri care ar.

FOTO Dacia Duster Facelift: SUV-ul romanesc primeste cateva modificari minore.

Dacia Romania anunta astazi modificarile pe care noua Dacia Duster le va primi, o data cu lansarea de la Salonul Auto de la Frankfurt. Duster va avea trasaturi de off-roader mai accentuate. Modificarile pe care mult asteptatul Duster le-a primit sunt minore, cel putin din primele informatii pe care Dacia le-a facut publice. Astfel putem vorbi de un facelift in ceea ce priveste blocurile optice, dar si cateva mici artificii l-a care s-a recurs pentru a imbia mai mult soferul la calatorii .

FOTO Noua Dacia Duster

Dacia a prezentat primele imagini oficiale cu noua Dacia Duster, ce va fi prezentata oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Dusterul nou accentueaza imaginea de 4x4, avand aripi mai proeminente, faruri mai expresive, precum si bandouri cromate care dau un plus de eleganta.

Asa arata Dacia Duster facelift. Premiera mondiala are loc la Frankfurt

Dacia a publicat primele imagini cu versiunea restilizata a SUV-ului Duster, care va debuta fizic in premiera mondiala cu ocazia celei de-a 65-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt 10-22 septembrie). Fara a renunta la atributele care au contribuit la succesul incontestabil al predecesorului sau, noul model marcheaza o evolutie in ceea ce priveste designul, accentuand si mai mult valentele sale 44, spune Dacia.

Acesta este noua Dacia Duster

Este cunoscut deja faptul ca Dacia va prezenta Duster facelift la Salonul Auto de la Frankfurt. Dar iata ca azi, brandul romanesc a prezentat primele fotografii oficiale cu acest model.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2659 seconds )