Libnet.ro
UNICEF

16:45

100 de vehicule Dacia si Renault mobilizate pentru lupta impotriva covid - 19

Adevărul Adevărul,
100 de vehicule Dacia si Renault mobilizate pentru lupta impotriva covid - 19

Groupe Renault Romania sustine lupta impotriva pandemiei COVID-19 si pune la dispozitia spitalelor din Romania, sub forma de sponsorizare, in acord cu Ministerul Sanatatii, 100 de vehicule Dacia si Renault. Autoturismele vor fi folosite pentru deplasarile personalului medical si auxiliar, in situatii de urgenta identificate de catre autoritati la nivel national. continuă pe Adevărul

Messi a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului.

Lionel Messi si Pep Guardiola au donat cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Lionel Messi, starul argentinian al echipei FC Barcelona, si Pep Guardiola, antrenorul formatiei Manchester City, au donat, marti, cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului, informeaza presa din Spania.

Tomac afirma ca Romania va putea utiliza 3,1 miliarde de euro pentru lupta impotriva COVID-19

Romania va putea utiliza aproximativ 3,1 miliarde de euro pentru a lupta impotriva COVID-19, din cele 37 de miliarde de euro ce vor fi puse la dispozitia statelor membre UE pentru a combate criza, a declarat presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, intr-o postare pe Facebook.

EY Romania doneaza 70.000 de euro pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19

EY Romania ofera 70. 000 de euro pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19 prin actiunile desfasurate de Crucea Rosie, Asociatia pentru Relatii Comunitare ARC) si prin parteneriate directe cu reprezentanti ai mediului de business din Romania.

Marii artisti ai lumii, concerte caritabile de acasa pentru a sprijini lupta impotriva Coronavirus

O parte din marii artisti ai lumii au facut echipa cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si sustin concerte caritabile, de acasa, pentru a sprijini lupta impotriva temutului Coronavirus.

PENTRU A SPRIJINI LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic doneaza catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din tara noastra, sprijina lupta impotriva crizei generate de Coronavirus si doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing Free Now

Free Now sustine personalul medical care lupta impotriva coronavirusului si personalul din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta oferind curse gratuite, in parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea.

Radu Tudor: NATO, in lupta impotriva coronavirus. Zbor special pentru Romania

Armata Romana se implica masiv in efortul national si aliat de ajutorare a natiunilor in lupta impotriva coronavirus. NATO are mai multe operatiuni in derulare, iar Romania e unul dintre beneficiarii unui program strategic.

Enel Romania doneaza 100.000 de euro pentru cumpararea de materiale si echipamente in lupta impotriva COVID-19

Enel Romania, prin companiile sale de furnizare si distributie a energiei electrice, doneaza 100. 000 de euro catre Fondul de Urgenta, suma care va fi folosita pentru achizitia de materiale si echipamente medicale necesare in spitalele unde ajung din ce.

Soros-Moldova acorda fonduri de 100 de mii de dolari pentru lupta cu COVID-19

Fundatia Soros-Moldova aloca o prima transa de 100 de mii de dolari pentru sustinerea Republicii Moldova in combaterea raspandirii coronavirusului de tip nou. Pe parcursul saptamanii viitoare, Fundatia va transmite echipamente de protectie: masti, manusi si solutii dezinfectante celor care sunt expusi unui risc sporit de infectare, transmite IPN.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )