Libnet.ro
UNICEF

22:30

Amenzi rutiere de 700 lei pentru soferii care circula pe banda de urgenta a autostrazilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amenzi rutiere de 700 lei pentru soferii care circula pe banda de urgenta a autostrazilor

Oprirea nejustificata sau circulatia pe banda de urgenta a autostrazilor se sanctioneaza cu trei puncte de penalizare si cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni 4 sau 5 puncte-amenda), 580-725 lei. continuă pe Wall-Street Ro

Avertismentul Infotrafic pentru soferii care circula pe autostrada

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Politiei Romane avertizeaza soferii care circula pe autostrazi sa nu mai opreasca nejustificat pe banda de urgenta fiindca cresc riscul accidentelor. Politistii recomanda ca atunci cand apare o defectiune tehnica, soferii sa se asigure ca si-au luat toate masurile privitoare la semnalizarea situatiei.

Huawei a renuntat la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in scoli: Ce firme au ramas in cursa

Filiala din Romania a grupului chinez Huawei a renuntat, in data de 28 iunie, la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in 4. 500 de scoli, la 4 zile dupa ce s-a plans la CNSC din cauza ca oferta le-a fost descalificata, arata un document publicat in Sistemul electronic de achizitii publice SICAP). Amintim ca si consortiul condus de Orange, al doilea ofertant, s-a retras din procedura de achizitie dupa o contestatie fara succes, astfel incat in cursa a ramas un singur posibil castigator. Vezi in articol cine este acesta.

AFM urmeaza sa aloce 400 de milioane lei pentru eficientizarea energetica a retelelor de termoficare

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) va aloca 400 de milioane de lei pentru lucrari destinate cresterii eficientei energetice a retelelor de termoficare si reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera ale acestora, incluse in cadrul unui program multianual implementat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), a anuntat AFM prin intermediul unui comunicat.

Avertisment al politistilor pentru soferi: Nu opriti nejustificat pe banda de urgenta a autostrazilor

Politistii ii avertizeaza pe soferii care circula pe autostrazi sa nu mai opreasca nejustificat pe banda de urgenta deoarece exista riscul accidentelor si le recomanda ca, in cazul unei defectiuni tehnice, sa se asigure ca si-au luat toate masurile de semnalizare a situatiei.

Amenzi uriase pentru cei care nu respecta orele de liniste ale vecinilor

Cei care isi vor deranja vecinii cu zgomote puternice in orele de liniste si cu muzica la volum mare vor fi amendati sau li se va impune sa presteze ore de munca in folosul comunitatii, conform unei.

Caile ferate romane au nevoie de 59 de miliarde de lei pentru a fi din nou atractive, modernizate, cu viteza de circulatie in crestere

Infrastructura feroviara are nevoie de 59 de miliarde de lei in urmatorii patru ani pentru a se dezvolta, masurile vizand cresterea vitezei de circulatie, intretinerea, reinnoirea si modernizarea cailor ferate vechi, potrivit Strategiei privind.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )