Libnet.ro
UNICEF

19:45

Clever Taxi si Star Taxi isi blocheaza servicille timp de o ora, in semn de protest

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Clever Taxi si Star Taxi isi blocheaza servicille timp de o ora, in semn de protest

Clever Taxi si Star Taxi isi suspenda serviciile, miercuri, timp de o ora, in semn de protest fata de proiectul de Ordonanta de urgenta care reglementeaza legislatia taximetriei si ar putea interzice aplicatiile agregatoare. continuă pe Wall-Street Ro

Lovitura pentru utilizatorii de aplicatii de taxi. Guvernul vrea sa interzica Uber, Clever Taxi si Star Taxi

Guvernul Dancila pare ca isi va pune in cap si utilizatorii aplicatiilor de taxi, Executivul intentionand sa adopte o Ordonanta de Urgenta prin care aplicatii Clever Taxi, Star Taxi si serviciile Uber s.

UPDATE Clever Taxi si Star Taxi si suspenda serviciile timp de o ora, n semn de protest

Clever Taxi si Star Taxi au anuntat ca isi suspenda serviciile, astazi, intre 17. 00 si 18. 00, in semn de protest fata de posibiliele masuri ce ar urma sa fie luate de Guvern, ce ar urma sa scoata din piata astfel de aplicatii. Drept urmare, in acest interval orar aplicatia nu vor functiona. Protestul s-a incheiat.

Clever Taxi, despre intentia Guvernului de a scoate din piata aplicatiile de taxi fara dispecerat: Vor fi afectati 800.000 de cetateni

Ordonanta de Urgenta prin care ar putea fi scoase de pe piata aplicatiile precum Clever Taxi, Star Taxi, sau servicii ca Uber si Taxify, nu reflecta dorinta si nevoile reale din domeniul taximetriei, se arata intr-un comunicat al Clever Taxi. Potrivit acestuia, vor fi afectati 800. 000 de cetateni si 20. 000 de soferi de taxi. Clever Taxi cere o dezbatere reala in jurul legii taximetriei, nu o decizie pripita fara motivarea urgentei. Reamintim ca proiectul ordonantei publicat de Ministerul Dezvoltarii sustine ca din cauza acestor aplicatii de taxi, concurenta pe aceasta piata este denaturata.

O noua modificare a legii taximetriei ar putea afecta activitatea Uber, Taxify, Clever Taxi si Star Taxi. Care sunt noutatile

Ministerul Dezvoltarii a initiat si pus un dezbatere publica un proiect de ordonanta pentru modificarea legii taximetriei,care va inlesni semnificativ sanctionarea cu amenda a soferilor care transporta persoane contra-cost.

Clever Taxi si suspenda serviciul timp de o ora, n semn de protest

Clever Taxi a anuntat ca isi suspenda serviciul, astazi, intre 17. 00 si 18. 00, in semn de protest fata de posibiliele masuri ce ar urma sa fie luate de Guvern, ce ar putea sa scoata din piata astfel de aplicatii, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai firmei. Drept urmare, in acest interval orar aplicatia nu va functiona.

Clever Taxi: Interzicerea aplicatiei va afecta 800.000 de cetateni si 20.000 de soferi de taxi

Clever Taxi sustine ca proiectul de Ordonanta de urgenta publicat de Ministerul Dezvoltarii nu reflecta dorinta si nevoile reale din domeniul taximetriei, iar interzicerea aplicatiei Clever Taxi va afecta 800. 000 de cetateni si 20. 000 de soferi de.

Guvernul vrea sa ingroape aplicatiile de taxi. Uber, Clever Taxi si Taxify, amenintate cu disparitia

Aplicatiile prin care se comanda masini, precum Clever Taxi, Taxify, dar si Uber, vor putea fi operate doar de firmele de taximetrie, potrivit unui proiect de modificare a Legii taximetriei.

Clever Taxi critica ordonanta Guvernului care i-ar distruge activitatea

Guvernul vrea sa modifice legea taximetriei ca sa cuprinda si aplicatii ca Uber, Clever Taxi si altele similare. Executivul se grabeste si inca nu dovedeste ca a inteles exact ce cadru ar fi bun pentru asa aplicatii. Clever Taxi, aplicatie care e direct vizata de demersul Guvernului sustine ca aceasta OUG nu reflecta dorinta cetatenilor [].

Uber, Clever Taxi si altii, in vizorul Guvernului: cum vrea sa schimbe legea

Legea taximetriei e din nou in atentia Guvernului si de data asta cu schimbari semnificative care ar afecta Uber, Clever Taxi, Taxify si alte aplicatii similare. Iata ce OUG a pregatit Ministerul Dezvoltarii. Asa cum Primaria Bucuresti voia un regulament pentru taximetrie care sa se bazeze pe dispecerat, asa prevede si ordonanta de urgenta pregatita [].

Consiliul Concurentei despre modificarile propuse la Legea taximetriei care ar putea scoate din piata Star Taxi, Clever Taxi, Uber: Dezvoltarea unor astfel de aplicatii contribuie la cresterea gradului de concurenta n piata

Consiliul Concurentei propune Guvernului sa nu scoata de pe piata aplicatiile complementare serviciilor de taximetrie Star Taxi si Clever Taxi) si servicii gen Uber sau Taxify, cerand executivului sa completeze proiectul de lege cu prevederi in acest sens, specifice acestor servicii. Reamintim ca printr-un proiect de Ordonanta propus de Guvern, aplicatiile ar putea fi scoase din piata sau transformate in dispecerate, iar servicii ca Uber si Taxify transformate in companii de taxi, ceea ce nu are nicio legatura cu natura acestora.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )