Libnet.ro
UNICEF

14:15

Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing Free Now

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing Free Now

Free Now sustine personalul medical care lupta impotriva coronavirusului si personalul din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta oferind curse gratuite, in parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea. continuă pe Wall-Street Ro

Curse gratuite pentru personalul medical printr-o aplicatie de taxi si ridesharing

Aplicatia de taxi si ridesharing FREE NOW Clever) a creat o sectiune dedicata personalului medical care lupta impotriva coronavirusului si personalului din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta prin care pot comanda curse si se pot deplasa gratuit de la si catre locul de munca in perioada starii de urgenta, in baza legitimatiei de serviciu.

Guvernul a amanat OUG care prevede sporuri pentru cei care lupta cu epidemia de Covid-19

Guvernul a amanat, joi, Ordonanta de Urgenta prin care personalul medical, politistii, militarii, dar si alti angajati care se expun in combaterea COVID-19 urmau sa primeasca sporuri. Actul normativ care ofera mai multi bani pentru cei expusi la virus a fost amanat, deoarece nu are toate avizele.

Messi a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului.

Lionel Messi si Pep Guardiola au donat cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Lionel Messi, starul argentinian al echipei FC Barcelona, si Pep Guardiola, antrenorul formatiei Manchester City, au donat, marti, cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului, informeaza presa din Spania.

Penny, masuri de siguranta pentru cei care fac cumparaturi. Cand e mai bine sa mergi la magazin

Magazinul Penny isi informeaza clientii ca a luat masuri suplimentare de igienizare a tuturor suprafetelor pentru limitarea raspandirii infectiei Covid-19. Ecrane de protectie intre casieri si clienti Reprezentantii Penny isi asigura toti clientii ca au dispensere cu dezinfectant la intrarea in fiecare magazin si ca masurile de curatenie si igienizare au fost intensificate. Carucioarele sunt .

Anuntul pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor? Plata creditelor la banci. Cu cate se amana Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, la Digi 24, ca in sedinta de Guvern de joi va fi adoptata o ordonanta de urgenta ce va permite .

VIDEO Recomandarile lui Conan OBrien pentru cei care raman in pana de hartie igienica din cauza COVID-19 :)

Conan OBrien, cunoscutul prezentator de televiziune si producator american, a prezentat ce solutii pot fi la indemana pentru cei care au ramas in pana de hartie igienica, din cauza crizei generate de COVID-19, potrivit Mediafax. Bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile sunt recomandarile lui Conan OBrien.

Marii artisti ai lumii, concerte caritabile de acasa pentru a sprijini lupta impotriva Coronavirus

O parte din marii artisti ai lumii au facut echipa cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si sustin concerte caritabile, de acasa, pentru a sprijini lupta impotriva temutului Coronavirus.

Predoiu, mesaj pentru cei care incalca ordonantele militare: Fie respecta legea, fie o vor simti Procurorii sa aiba toleranta zero fata de infractori

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, le cere procurorilor sa se concentreze pe infractiunile care pun in pericol sanatatea si siguranta cetatenilor, in contextul pandemiei de coronavirus. El spune ca cei care incalca masurile luate in perioada in care Romania se afla in stare de urgenta fie respecta legea, fie o vor simti.

PENTRU A SPRIJINI LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic doneaza catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din tara noastra, sprijina lupta impotriva crizei generate de Coronavirus si doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )