Libnet.ro
UNICEF

07:30

Elon Musk a facut anuntul: Unde se va deschide prima fabrica Tesla din Europa

B1 B1,
Elon Musk a facut anuntul: Unde se va deschide prima fabrica Tesla din Europa

Elon Musk a anuntat ca va deschide prima fabrica Tesla din Europa in Berlin, Germania. GROAZNIC! MAREA ACTRITA A FOST SPITALIZATA DE URGENTA! MEDICII FAC EFORTURI SA O TINA iN VIATA FOTO) Anuntul. continuă pe B1

Elon Musk a ales Germania pentru a construi prima fabrica Tesla din Europa

Elon Musk, directorul general al Tesla, a anuntat ca producatorul american de vehicule electrice va construi pana in 2021 prima sa fabrica europeana la Berlin, precum si un centru de inginerie si design.

Elon Musk a ales Germania pentru a construi prima fabrica Tesla din Europa

Elon Musk, directorul general al Tesla, a anuntat ca producatorul american de vehicule electrice va construi pana in 2021 prima sa fabrica europeana la Berlin, precum si un centru de inginerie si design, transmite Reuters.

Elon Musk a anuntat unde va fi prima fabrica europeana a Tesla

Elon Musk a anuntat in Germania ca prima fabrica europeana a companiei va fi construita langa Berlin. De cativa ani se vorbeste de acesta fabrica, s-a vehiculat si Slovacia, iar pe plan local au fost oameni care au sperat ca Romania ar putea fi aleasa. Fabrica va construi noul SUV Model Y, dar si baterii pentru masinile electrice. Tesla a reusit in doua trimestre din acest an sa livreze peste 90. 000 de unitati, iar in ultimul an a livrat peste 340. 000 de masini.

O noua fabrica Tesla va fi construita in Europa. Ce tara a ales Elon Musk

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a declarat ca a luat deja o decizie privind tara in care va contrui o noua fabrica in Europa, unde se va produce noul SUV Model Y, dar si baterii pentru masinile electrice.

Care sunt resursele necesare construirii unui oras sustenabil pe Marte, conform lui Elon Musk: 20 de ani si o mie de navete spatiale

CEO-ul SpaceX, Elon Musk, a vorbit la sfarsitul saptamanii trecute despre posibilitatea realizarii unui oras sustenabil pe Planeta Rosie.

De cand va fi redus orarul pentru elevi. Se vor taia mai multe ore. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Orarul elevilor va suferi modificari, anunta noul ministru al Educatie. Schimbarile vor fi puse in practica in viitorul apropiat, anunta Monica Anisie, spunand ca va fi aplicata o lege prin care se vor taia mai multe ore. De cand va fi redus orarul pentru elevi si cate ore se vor taia? Ministrul Educatiei a facut .

Ultima ora! RADET intra in faliment. Magistratii tocmai au facut anuntul

RADET intra in faliment! Este decizia definitiva data, marti, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Cu putin timp inainte ca judecatorii sa se pronunte in acest dosar, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a asigurat pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura in aceast iarna. RADET intra in faliment! Curtea de Apel Bucuresti .

CUTREMUR MONDEN! FELI a facut anuntul MOMENTULUI: Dragilor, sunt insarcinata! Cine este fericitul tatic

Celebra cantareata Feli Donose a facut dezvaluiri uimitoare despre momentul in care a anuntat ca este insarcinata.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )