Libnet.ro
UNICEF

07:30

GRAV accident in Bucuresti: O femeie a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni

B1 B1,
GRAV accident in Bucuresti: O femeie a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni

Un sofer, in varsta de 40 de ani, a accidentat grav o tanara, in varsta de 22 de ani, pe o trecere de pietoni de pe Calea Vitan, Bucuresti. Fata a fost transportata de urgenta la Spitalul. continuă pe B1

GRAV accident in Bucuresti: O femeie a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni

Un sofer, in varsta de 40 de ani, a accidentat grav o tanara, in varsta de 22 de ani, pe o trecere de pietoni de pe Calea Vitan, Bucuresti. Fata a fost transportata de urgenta la Spitalul.

Tanara in stare grava dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni, in Capitala

O tanara de 22 de ani a fost transportata in stare grava la spital, joi dimineata, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni, accidentul avand loc pe Calea Vitan din Capitala.

Accident grav pe Calea Vitan din Capitala. O tanara de 22 de ani a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni

O tanara de 22 de ani a fost transportata in stare grava la spital, joi dimineata, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni, accidentul avand loc pe Calea Vitan din Capitala. Tanara a.

Accident grav pe Mihai Bravu. O tanara de 22 de ani a fost lovita de o masina

Un sofer de 40 ani care se deplasa pe Calea Vitan a accidentat grav o tanara in varsta de 22 ani, a informat, joi Brigada Rutiera a Capitalei. Tanara a fost transportata la Spitalul.

Accident teribil in Arad! O tanara a fost lovita de tren

O femeie in varsta de aproximativ 20-25 de ani a fost lovita de tren luni in Halta Sanpetru German, situata la circa 30 de kilometri de Arad, fiind transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta in.

O jurnalista din Ucraina a fost lovita cu oua in timp ce transmitea in direct - VIDEO

Sa fii reporter nu este o meserie usoara! O jurnalista din Ucraina a fost lovita cu oua in timp ce transmitea in direct de la un protest fata de extradarea unui soldat rus. Si nu a fost singurul.

GRAV accident pe Centura Capitalei: Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de o masina care nu i-a acordat prioritate (VIDEO)

Doua masini si o motocicleta au fost implicate, joi, intr-un accident rutier care a avut loc pe Centura Capitalei. Una dintre masini nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism si motocicletei, conform IPJ.

GRAV accident rutier in Bihor. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc duminica, in Bihor, un baiat, in varsta de 24 de ani, murind pe loc. Accidentul a fost provocat de un sofer de TIR care a intrat pe contrasens. Impactul s-a produs dupa ce.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )