Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce se intampla cu ITP-urile care expira in perioada de carantina nationala? - Autoritatile nu au reusit sa lamureasca problema si oamenii risca amenzi

Hotnews Hotnews,
 Ce se intampla cu ITP-urile care expira in perioada de carantina nationala? - Autoritatile nu au reusit sa lamureasca problema si oamenii risca amenzi

Cei care erau programati la ITP Inspectia tehnica Periodica) in aceasta perioada sunt pusi in fata unei dificultati fiindca prelungirea ITP-ului masinii nu figureaza printre cele zece motive din declaratia ce trebuie completata de oricine vrea sa paraseasca domiciliul. Astfel, cei care merg la programarea facuta la RAR sau la un atelier autorizat risca sa fie amendati, iar autoritatile NU au anuntat prelungirea valabilitatii ITP-ului, cum s-a facut pentru alte documente. Cei de la Registrul Auto Roman spun ca toate reprezentantele din tara functioneaza dupa programul normal. continuă pe Hotnews

Cod Rutier 2020: Ce se intampla daca iti expira permisul in starea de urgenta. Mai poti circula? Raspunsul oficial

Din nefericire, multe documente si permise de conducere pot expira in aceasta perioada. Astfel incat, romanii se sperie ca nu vor mai putea folosi autovehiculul in caz de urgente sau pentru achizitionarea de bunuri necesare. Care este raspunsul oficial al autoritatilor? Cod Rutier 2020: Ce se intampla daca iti expira permisul in starea de urgenta .

Covid-19. Expira perioada de izolare pentru 12 buzoieni sositi de peste hotare

La data de 25 martie, in judetul Buzau pentru 3. 176 de persoane a fost luata masura izolarii la domiciliu. Alte 74 de persoane se afla in carantina, iar pentru 12 dintre aceste persoane se incheie miercuri perioada de carantina institutionalizata.

Anunt pentru soferi: ce se intampla daca iti expira acum permisul sau numerele provizorii

Romania se afla in stare de urgenta din data de 16 martie, cand a intrat in vigoare decretul prezidential. E o perioada in care ti se cere sa stai in casa, dar poti fi obligat sa faci.

Un microbuz al ISU care transporta spre carantina 14 romani intorsi din Franta s-a rasturnat

Un microbuz al ISU Maramures, care transporta 14 romani intorsi din Franta, s-a rasturnat, miercuri, pe o strada din Cluj-Napoca, in urma unui accident cu o alta masina. Pasagerii erau transportati de la Aeroportul Cluj spre locuri de carantina din Maramures.

Primul judet care intra in carantina totala din 25 martie 2020. Cat va dura si cum vor circula locuitorii

In acest moment Romania are confirmate sapte decese confirmate in Romania. Este vorba despre un caz care a pornit din spital, pacientul luand acest nou tip de coronavirus de la un coleg de salon. Starea de Urgenta, cu toate prerogativele sale a intrat in vigoare, incepand de aseara, 23 martie, ora 22:00. Primul judet care .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,436 seconds )