Libnet.ro
UNICEF

11:30

E LEGE! Toti ROMANII care au ACEST TIP de vehicul SUNT VIZATI! S-AU SCHIMBAT toate regulile!

B1 B1,
E LEGE! Toti ROMANII care au ACEST TIP de vehicul SUNT VIZATI! S-AU SCHIMBAT toate regulile!

Gata! S-a dat lege! Romanii care detin un astfel de vehicul intra sub incidenta noului proiect, conform deciziei alesilor nostri. continuă pe B1

Toti romanii cu centrale termice de apartament pe gaz au fost pusi la punct de ISU. Iata ce e obligatoriu sa faci!

Deoarece s-au produs numeroase incendii in septembrie si octombrie asociate cu apropierea iernii. Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a transmis o serie de recomandari care, daca vor fi luate in seama, vor conduce la diminuarea acestor evenimente nefericite. Iata ce obligatii ai daca esi roman si si cenrtala termica pe gaz conform ISU Aceste recomandari .

Toti romanii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu o banca importanta din Romania

Ministrul Finantelor Publice a anuntat ca 20% din actiunile CEC Bank for fi listate pe bursa in termen de aproximativ un an, desi exista o anumita rezistenta din partea socialistilor. Florin Citu a explicat aceasta decizie si a precizat ca procesul nu va fi unul foarte rapid. Aproximativ 20% din actiunile CEC Bank vor fi .

Amenda de 1.500 de lei pentru cei care fac asta cand sunt opriti de politistii de la Rutiera

Persoanele care refuza sa se legitimeze la solicitarea politistilor de la Brigada Rutiera risca sa primeasca o amenda de 1. 500 de lei. Legea care prevede acest lucru a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis la sfarsitul lunii octombrie si ii vizeaza si pe cei care nu se afla la volan si care refuza sa arate .

SE DAU toti banii iNAPOI! Premierul Ludovic Orban a facut ANUNTUL ASTEPTAT de TOTI ROMANII!

Vesti bune pentru zeci de mii de romani! Banii vor fi inapoiati romanilor! Premierul Ludovic Orban a anuntat ca rezolva, in sfarsit, una dintre problemele care macina firmele din Romania inca din iarna.

Inundatiile si furtunile fac victime in Europa. Avertisment pentru romanii care se afla pe teritoriul Greciei - VIDEO

Sapte oameni au murit, pana la aceasta ora, din cauza inundatiilor care au lovit mai multe tari din Europa. in Grecia, sute de case sunt avariate iar cateva autostrazi au fost inchise. in Franta, a plouat in.

Eugen Tomac: Obiectivul PMP pentru alegerile locale este un scor de peste 10%. Vom rade toti presedintii care nu inteleg ca politica se face pe voturi

Eugen Tomac a declarat, vineri, la Colegiul National al PMP de la Sinaia, ca urmatorul obiectiv al PMP este este sa obtina un scor de peste 10% la alegerile locale. Tomac a precizat ca va rade toti.

Digi24: Avertisment fara precedent. S-au activat punctele critice care ameninta civilizatia umana. Sunt ca piesele domino, nu pot fi oprite

Mai mult de jumatate dintre punctele critice care ar putea conduce catre schimbari la nivel mondial pe termen lung si ireversibile, amenintand civilizatia umana, au fost activate, avertizeaza mai multi oameni de stiinta intr-un articol publicat in jurnalul stiintific Nature, citat joi de DPA.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )