Libnet.ro
UNICEF

11:00

Polonia a implementat sistemul Coridoare de urgenta pentru vehicule de urgenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Polonia a implementat sistemul Coridoare de urgenta pentru vehicule de urgenta

Polonia este a opta tara europeana care implementeaza un sistem de coridor de urgenta pentru a facilita deplasarea vehiculelor de urgenta pe drumurile congestionate. continuă pe Wall-Street Ro

Noi statii de reincarcare pentru vehicule electrice in municipiul Calarasi

Municipiul Calarasi va dispune de patru statii de reincarcare pentru vehicule electrice, un proiect care va primi o finantare de peste 715. 000 lei, a treansmis Administratia Fondului pentru Mediu.

CRISTIAN AGALOPOL, AMCHAM: O mare provocare pentru investitori este exit-ul din piata noastra

La ora actuala, la nivel de piata, modul de administrare al riscului este mult mai important decat randamentul * Cititi luni, in Ziarul BURSA, interviul complet cu Cristian Agalopol Una dintre cele mai mari provocari pentru investitorii din piata noastra si indeosebi pentru cei mari nerezidenti nu este sa cumpere actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) ci sa faca isi faca exit-ul, in conditiile in care acestia nu au o contraparte pe masura, sustine Cristian Agalopol, membru in board-ul Camerei de Comert Americana AmCham Romania) si presedintele grupului de lucru pentru piata de capital and servicii financiare din cadrul AmCham.

O romanca a ingrozit Spania. Motivul pentru care este poreclita spaima Madridului

Alina Stoica, romanca poreclita spaima MadriduluI a fost trimisa in judecata inca din luna martie. Cunoscuta pentru ca si-a construit un adevarat imperiu in capitala Spaniei, ea controla o vasta.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3 seconds )