Libnet.ro
UNICEF

14:00

Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este unul dintre autoturismele care au facut istorie in Romania, fiind de fapt masina care a pus in miscare toata tara. continuă pe B1

Cea mai mare pensie din Romania: suma fabuloasa platita de Casa Nationala de Pensii Publice

Ai auzit din totdeauna de pensii speciale si sume fabuloase platite unei maini de pensionari, dar cea mai mare pensie platita in Romania pentru luna octombrie este socanta. Desi nu vom afla.

Cati copii are Maria Carneci. Eduard a facut-o pe artista cea mai fericita bunica din lume

Sotul Mariei Carneci, Romulus Petrescu, a incetat din viata, dupa ce s-a luptat mult timp cu o boala incurabila. Artista nu a vorbit prea des despre cel cu care a avut o relatie de 36 de ani. Cei doi au avut impreuna un baiat, pe Eduard, care le-a oferit doua nepotele. Eduard a facut-o pe .

PE FONDUL PRODUCTIEI MARI DE ENERGIE HIDRO, Romania a avut, ieri, cea mai ieftina electricitate din regiune pe piata spot

Romania a avut, ieri, cea mai ieftina piata spot de energie electrica din regiune, pe fondul productiei mari de energie hidro, aratau datele Transelectrica si OPCOM, analizate de Agerpres.

Cea mai buna performanta din ultimii 5 ani pentru grupul DENT ESTET la noua luni: Crestere cu 34% a cifrei de afaceri fata de 2018

DENT ESTET, liderul pietei de medicina dentara din Romania, anunta o evolutie considerabila a cifrei de afaceri din primele noua luni ale anului 2019 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, raportand.

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

CEA MAI MARE ACHIZITIE DIN ISTORIA GRUPULUI FRANCEZ Tiffany, preluata de LVMH pe 16,2 miliarde de dolari

Cel mai mare producator mondial de articole de lux, LVMH Group, proprietarul marcii Louis Vuitton, plateste 16,2 miliarde de dolari in numerar pentru cumpararea brandului american de bijuterii de lux Tiffany and Co. , conform Reuters. Achizitia este cea mai mare pe care a facut-o vreodata grupul francez.

Banii n-aduc fericirea: Cea mai TANARA MILIARDARA din istorie sufera din dragoste: Iubitul tocmai A PARASIT-O dupa doi ani de relatie! (FOTO)

Are o lume intreaga la picioare, mai putin omul iubit. Kylie Jenner tocmai s-a despartit de Travis Scott, dupa o relatie de doi ani. Se vehiculeaza ca cei doi, parintii unei fetite nascute in 2018, au tot.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 NOIEMBRIE BRD - cea mai buna evolutie din BET

Actiunile BRD - Groupe Societe Generale BRD) au urcat cu 1,26%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 noiembrie, evolutie ce plaseaza titlurile institutiei de credit pe prima treapta in topul rentabilitatilor componentelor indicelui BET, a carui cotatie a urcat cu numai 0,14%, in perioada avuta in vedere.

Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul meteorologilor despre weekend-ul 29 noiembrie 1 decembrie

Vremea sufera noi modificari si vor urma temperaturi foarte scazute, in weekendul 29 noiembrie 1 decembrie. Romania va fi atinsa de un voretex polar, dupa cum au anuntat si meteorologii, iar iarna isi va intra total in drepturi, in perioada imediat urmatoare. Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul despre weekend-ul 29 noiembrie .

Pozitia cheie pe care o are Romania in cea mai mare urgenta la nivel european

Europa se pregateste sa rezolve cea mai presanta problema de pe continent si chiar a declarat stare de urgenta pe acest subiect. Si Romania, prin comisarul european, va juca un rol cheie.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )