Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi SUV-uri DS si Citroen ajung in showroom-urile din Romania in 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noi SUV-uri DS si Citroen ajung in showroom-urile din Romania in 2019

Trust Motors, importatorul Peugeot, DS si Citroen in Romania, va aduce anul acesta 11 modele noi de automobile, dintre care trei sunt SUV-uri. continuă pe Wall-Street Ro

Doua cazuri noi in care numele medicilor nu apar in Registrul de specialitate din Romania

Scandalul provocat de Matteo Politi descopera si alte cazuri posibile de inselaciune. Jurnalistii stirilor TVR au gasit doua cazuri in care numele medicilor nu apar in Registrul de specialitate din Romania.

Eurovision Romania 2019: in ce ordine intra cei 12 concurenti in cea de-a doua semifinala VIDEO

TVR a dezvaluit ordinea in care cei 12 concurenti vor urca pe scena in cea de-a doua semifinala Eurovision Romania 2019, care se va desfasura pe 10 februarie, la Arad.

Miniso deschide al cincilea magazin din Romania. Unde se afla?

Retailerul japonez Miniso isi deschide primul magazin din anul 2019, si cel de-al cincilea din Romania, in centrul comercial Sun Plaza, sambata, 9 februarie. Magazinul se intinde pe o suprafata de 140 mp si a necesitat o investitie de aproximativ.

Cate scoli din Romania inca au grupuri sanitare in curte

Ministrul Educatiei Nationale anunta ca 1. 460 de scoli din Romania au grupurile sanitare in curte, respectiv nu au autorizatie sanitara, precizand ca in 2019, aceasta problema va fi rezolvata cu fonduri.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra: Am facut plangere penala

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A fost executat in stil mafiot, in Italia: impuscat cu trei gloante, in cap

Un tanar din Romania a fost executat in stil mafiot in Italia. Barbatul a fost impuscat cu trei gloante, in cap. Medicii se lupta din rasputeri sa il tina in viata. Tragedia a avut loc miercuri.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Culmea retrocedarii: Un sat intreg din Romania are un nou proprietar

Printr-o decizie irevocabila a unor judecatori din cadrul tribunalului Olt, un sat intreg din Arad a fost retrocedat, de parca am vorbi de un singur apartament intr-o casa medievala. Legalitate gestului recent al unor judecatori romani este cel putin indoielnica, dar atata timp cat vorbim de o decizie irevocabila, probabilitatea sa se mai schimbe ceva [] .

Liviu Dragnea si ministrul Finantelor participa la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, participa miercuri la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania. Saptamana trecuta, Asociatia Municipiilor din.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )