Libnet.ro
UNICEF

11:45

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Un proprietar a scos la vanzare o Dacia 1300 pentru suma de 11. 900 de euro. Potrivit barbatului, care a postat anuntul pe site-urile specializate, este vorba despre o masina, care este inmatriculata si se afla. continuă pe B1

Intrarea in iad - Groapa sapata de rusi la Kola este cea mai adanca din lume (FOTO)

Rusia a sapat cea mai adanca groapa din lume. Denumita si intrarea in iad, groapa a fost sapata in tmpul Razboiului Rece. Locul ales de Rusia pentru acest proiect a fost Peninsula Kola,.

Barcelona, umilita de Liverpool. Cea mai grea infrangere din istorie egalata pe Anfield

Doar de patru ori in istoria Ligii Campionilor cei de la FC Barcelona mai pierdusera de o maniera atat de categorica precum marti seara contra lui Liverpool.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari, arata o analiza realizata de.

Cod portocaliu si galben de inundatii in mai multe zone din Romania

Hidrologii au emis luni o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Brasov si Sibiu si doua atentionari Cod galben pentru rauri din judetele Iasi, Neamt, Bacau si Vrancea, valabile.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari. Si pe acest segment de piata, la.

Campanie de vaccinare in orasul cu cea mai mica rata de imunizare din Romania. Daca parintele intelege rostul vaccinarii, copiii vor fi imunizati

Peste 700 de copii, provenind din medii defavorizate din Tandarei, sunt asteptati pentru vaccinare. Ministerul Sanatatii va desfasura, incepand de marti, 7 mai, o campanie de informare in orasul ialomitean unde a fost inregistrata cea mai mica rata de vaccinare din intreaga tara.

Selly, cel mai urmarit vlogger din Romania, fotografie cu Majestatea Sa Margareta

O fotografie inedita a aparut pe pagina oficiala a Familiei Regale a Romaniei. Majestatea Sa Margareta apare intr-un selfie cu un cunoscut vlogger. Alaturi de fotografie, Familia Regala a scris si un.

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a iesit la iveala...

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, nu are doar o cariera de invidiat, ci si o familie foarte frumoasa. Este mama a doi copii,iar fiica ei Alexia a implinit deja 18 ani si.

Dacia bate cea mai tare masina a britanicilor: unde e folosit automobilul romanesc

Dacia incepe sa devina vedeta Europei. Modelul Logan MCV ar putea sa bata cea mai cunoscuta masina a britanicilor londonezi si nu va fi deloc o performanta usor de ignorat. Daca ai avut.

IN PRIMUL TRIMESTRU IN ROMANIA: Turistii din Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria detin cea mai mare pondere a sosirilor

Turistii din Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria detin cea mai mare pondere a sosirilor in Romania in primul trimestru din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce, la polul opus, se afla vizitatorii din Arabia Saudita, Kuweit si Palestina, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )