Libnet.ro
UNICEF

22:30

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Un proprietar a scos la vanzare o Dacia 1300 pentru suma de 11. 900 de euro. Potrivit barbatului care a postat anuntul pe site-urile specializate, este vorba despre o masina, care este inmatriculata si se afla i. continuă pe B1

Subiectele zilei: Cum i-a convins Dancila pe Oprisan si Badalau sa nu candideze la Congres. Ce conditii au pus cei doi lideri; Cine sunt cei mai bogati politicieni din Romania; Sfarsitul lui Ciorbea: De la tanarul sarac si cinstit la avocatul infractoril

Povestea spusa fara teama sau favoruri a familiei de romani cu care The New York Times a lovit in Trump. Tatal lui baby Constantin are doua condamnari in Franta si este cercetat pentru violenta. Se pregateste cea mai inalta cladire din Cluj, un zgarie-nori cu 40 de etaje langa Somes. in urma cu mai bine de zece ani, inainte de venirea crizei, Primaria aviza proiecte de turnuri care mai de care, unele asemenea celor din Dubai.

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes. Ce misiune are pe orbita

Cea mai puternica racheta din lume a fost lansata cu succes in cea de a treia cursa a sa! Detinuta de compania SpaceX, Falcon Heavy a fost lansata de la centrul spatial Kennedy din Florida, Statele Unite.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

Cum arata cea mai noua clinica Medicover Romania din cladirea The Bridge, deschisa in urma unei investitii de un milion de euro

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si diagnostic din Romania, a inaugurat clinica Medicover The Bridge, situata in cladirea The Bridge 2 din zona Grozavesti-Orhideea. Investitia totala pentru noua clinica s-a.

Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Aseara, a avut loc in Bucuresti lansarea celui de-al doilea ghid Gault Millau in Romania. Primul a fost publicat in 2018 si include cele mai bune restaurante de pe meleaguri mioritice. Ghidul.

De la PRO TV la manastire: Transformare SOCANTA a uneia dintre cele mai iubite vedete din Romania! Abia acum ADEVARUL iese la iveala (FOTO)

Actorul Mihai Coada, cunoscut pentru personajul Nelu Curca din serialul la Bloc a facut declaratii despre cum s-a schimbat viata lui dupa ce s-a retras de la TV si a ales calea religiei. Acesta a vorbit despre.

GLOBAL ARCHIVE MANAGEMENT: Investitie in cea mai sigura arhiva din tara noastra

Global Archive Management a facut, in urma incendiului virulent de acum doi ani, investitii de peste 400 mii de euro in sisteme performante de protectie, atat in aparatura de stingere cu gaz, cat si in echipamente de iluminat.

Faze tari: Cine este Anastasia Knyazev, cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata mama ei; Femeie arestata la 93 de ani, desi n-a comis nicio infractiune toata viata. Reactia sa

Un individ citat la Politie pentru talharie a mers cu cutitul la brau. Ce s-a intamplat dupa. Un individ chemat la politie pentru a fi audiat intr-un dosar de talharie a ajuns la sectie cu. Ce a vazut o realizatoare de radio, dupa ce a facut o poza intr-o casa veche de 800 de ani. La un moment dat, Kate si-a facut o fotografie in casa, iar in spatele sau era.

E NEBUNIE MARE in showbiz! Andreea Raicu a spus TOTUL: Mi s-a parut cea mai plictisitoare treaba

Andreea Raicu, una dintre cele mai indragite vedete din Romania, a vorbit despre timpul petrecut facand yoga, precizand ca, la inceput, nu i-a placut absolut deloc, potrivit Libertatea.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )