Libnet.ro
UNICEF

09:15

Doar pentru americani: Hyundai Palisade devine cel mai mare SUV al marcii sud-coreene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doar pentru americani: Hyundai Palisade devine cel mai mare SUV al marcii sud-coreene

Nu-l vom vedea pe strazile din Europa, dar noul Palisade este un SUV foarte important pentru Hyundai din simplul motiv ca trebuie sa se lupte cu adversari grei ai segmentului SUV-urilor americane cu sapte locuri. continuă pe Wall-Street Ro

[P] Telekom Romania: Oferta ca-n filme pentru 5-5-5 motive de a fi alaturi de cei dragi, n cel mai simplu mod

Finalul de an te face sef peste cinematograful tau personal. Simplu si pe bune, Telekom Romania iti aduce Oferta ca in filme: 6 luni Netflix cadou ca sa te poti bucura alaturi de cei dragi si pe pofta dorintei tale de cel mai tare continut cinematografic pe care il poti avea oricand si oriunde. Tot ce trebuie sa faci este sa prinzi oferta simplificata 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu, croita pe masura nevoii tale de a comunica simplu si nelimitat cu cei dragi ca sa te bucuri iarna aceasta de cea mai buna oferta, ca in filme.

Vesti bune pentru romani! Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,13%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,13%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit datelor publicate miercuri.

Ministru britanic: Ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi, in termeni pur economici

Phillip Hammond, ministrul de Finante britanic, a declarat, miercuri, ca ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru Regatul Unit, in termeni pur economici, informeaza Reuters. Daca.

Studiu ONU: Domiciliul este cel mai periculos loc pentru o femeie

Peste jumatate dintre femeile asasinate in lume in 2017 au fost ucise de partener sau de membri ai familiei, ceea ce face ca domiciliul sa fie locul cel mai periculos pentru o femeie, potrivit unui studiu al ONU publicat duminica, relateaza AFP, citat de Agerpres.

ANAF a publicat Ordinul privind obligatiile fiscale care se platesc n contul unic. Acesta va fi utilizat doar pentru veniturile de dupa 01 ianuarie 2018

In Monitorul oficial de miercuri a fost publicat Ordinul ANAF pentru aprobarea Nomenclatorului obligatiilor fiscale care se platesc in contul unic de contribuabilii persoane fizice. Foarte important: se utilizeaza contul unic doar pentru veniturile estimate/realizate dupa 01 ianuarie 2018. Documentul vizeaza romanii care au de plata impozite pentru veniturile extrasalariale atat pentru veniturile si contributiile la asigurarile sociale declarate in baza declaratiei unice cat si pentru impozitele si contributiile perioadei anterioare. Vezi aici Ordinul ANAF.

Samuel Little, un fost boxer, ar putea fi cel mai sngeros criminal n serie din America, dupa ce a marturisit ca a ucis 90 de persoane

Un fost boxer din America, Samuel Little, in varsta de 78 de ani, a marturisit ca a ucis 90 de persoane in 35 de ani, ceea ce l-ar transforma in cel mai sangeros criminal in serie din istoria Statelor Unite, relateaza AFP.

Sinteza zilei. Care considerati ca este cel mai bun sef de stat din ultima suta de ani?

In prag de Centenar, Mihai Gadea le incredinteaza telespectatorilor sai o misiune importanta. Realizatorul emisiunii Sinteza zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, ii invita pe romani sa-si.

Cel mai nou punct de trecere a frontierei cu Bulgaria a fost conectat la reteaua electrica. Pana acum functiona cu un generator si cu panouri radiante

Cel mai nou punct de trecere a frontierei a Romaniei cu Bulgaria a fost racordat la reteaua de alimentare cu energie electrica.

CURS VALUTAR. Francul elvetian, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,6580 lei/euro, in scadere cu 0,04% fata de nivelul atins marti. Francul elvetian a ajuns la cel mai ridicat nivel din septembrie.

Digi Sport: Sotia lui Radu Valahu a recunoscut rusinea traita de cel mai puternic om din Romnia: E adevarat!

Radu Valahu este, neoficial, cel mai puternic om din Romania, insa viata sa ascunde un amanunt stiut de putina lume. Pe numele sau real Radu Georgescu, uriasul de 144 de kilograme a trecut printr-o intamplare nefericita in urma cu cativa ani.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )