Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO/FOTOGALERIE Noul BMW X5 se prezinta. A patra generatie, pe piata n 2018

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Noul BMW X5 se prezinta. A patra generatie, pe piata n 2018

BMW X5 ajunge la a patra generatie, lansarea pe piata, inclusiv in Romania, fiind planificata pentru luna Noiembrie 2018. Asemenea predecesorilor sai, noul BMW X5 va fi construit la uzina BMW din Spartanburg, in SUA. Merita notat faptul ca pentru generatia a treia de BMW X5 producatorul a planificat un ciclu de viata comerciala de numai cinci ani Noiembrie 2013-Noiembrie 2018) in contextul in care primele doua generatii au stat pe piata aproape sapte ani. Noul BMW X5, la fel ca si modelul pe care-l inlocuieste, va concura in segmentul SUV-urilor de mari dimensiuni cu modele precum Audi Q7, Mercedes-Benz GLE si Porsche Cayenne. continuă pe Hotnews

VIDEO / FOTOGALERIE Noul BMW X5 se prezinta. A patra generatie, pe piata n 2018

BMW X5 ajunge la a patra generatie, lansarea pe piata, inclusiv in Romania, fiind planificata pentru luna Noiembrie 2018. Asemenea predecesorilor sai, noul BMW X5 va fi construit la uzina BMW din Spartanburg, in SUA. Merita notat faptul ca pentru generatia a treia de BMW X5 producatorul a planificat un ciclu de viata comerciala de numai cinci ani Noiembrie 2013 - Noiembrie 2018) in contextul in care primele doua generatii au stat pe piata aproape sapte ani. Noul BMW X5, la fel ca si modelul pe care-l inlocuieste, va concura in segmentul SUV-urilor de mari dimensiuni cu modele precum Audi Q7, Mercedes-Benz GLE si Porsche Cayenne.

VIDEO/FOTOGALERIE Audi Q8 devine noul SUV vrf de gama Audi. Este produs n Slovacia, la Bratislava

Audi Q8 devine noul SUV varf de gama al marcii premium germane din Ingolstadt, modelul urmand sa fie lansat pe piata in al treilea trimestru din 2018. Asa cum BMW X6 este o alternativa mai sportiva la BMW X5, aceeasi logica este urmata si de Audi Q8, in comparatie cu Audi Q7. Spre deosebire de alte modele Audi, Q8 are un design puternic individualizat si neregasit in prezent la celelalte masini ale marcii germane. Masina este produsa in Slovacia, la Bratislava, unde va fi fabricat si viitorul Audi Q4.

VIDEO Noul BMW Z4: ultimele pregatiri inaintea debutului

BMW se pregateste de o noua generatie Z4, modelul aflandu-se in testele dinamice pentru reglarea finala a tuturor sistemelor de propulsie si suspensie.

Noul BMW X5 ajunge in noiembrie in Romania

BMW lanseaza noul X5 in luna noiembrie 2018, inclusiv in Romania, model care va fi construit la uzina BMW din Spartanburg, in SUA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )