Libnet.ro
UNICEF

17:30

Criza severa de petrol in Europa in urmatorii 10 ani

B1 B1,
Criza severa de petrol in Europa in urmatorii 10 ani

Europa s-ar putea confrunta cu o penurie de petrol in urmatorul deceniu, urgentand astfel utilizarea la scara larga a energiei cu emisii reduse de carbon, potrivit unui nou raport. Studiul avertizeaza ca. continuă pe B1

Criza severa de petrol in Europa in urmatorii 10 ani

Europa s-ar putea confrunta cu o penurie de petrol in urmatorul deceniu, urgentand astfel utilizarea la scara larga a energiei cu emisii reduse de carbon, potrivit unui nou raport. Studiul avertizeaza ca.

Tragedie in Iasi: 3 fetite de 6, 7 si 10 ani au murit inecate, dupa ce au plecat la scaldat nesupravegheate (VIDEO)

Tragedie pentru doua familii din judetul Iasi, dupa ce trei fetite de 6, 7 si 10 ani, care plecasera la scaldat nesupravegheate, au murit inecate. Salvatorii au facut tot ce au putut pentru a le resuscita pe mi.

IN CONVERGENTA CU EVOLUTIILE DIN SUA SI GERMANIA Crestere usoara a dobanzii obligatiunilor suverane la 10 ani, saptamana trecuta

Rata de dobanda la obligatiunile suverane pe scadenta 10 ani, barometrul pentru costul de finantare in economie, a crescut usor saptamana trecuta, evolutie in convergenta cu cele din Statele Unite si Germania, pe fondul acumularii de semnale de intrare intr-un nou ciclu economic, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )