Libnet.ro
UNICEF

11:30

CABY, primul serviciu de car sharing din Romania cu masini exclusiv electrice a fost inaugurat astazi

Auto Ro Auto Ro,
CABY, primul serviciu de car sharing din Romania cu masini exclusiv electrice a fost inaugurat astazi

La Iasi a fost anuntat astazi la Iasi primul serviciu de car sharing din Romania care va utiliza exclusiv vehicule electrice. Iata cum functioneaza CABY: flota de masini electrice va fi distribuita in intregul oras; dupa un pas unic de inregistrare pe www. caby. ro, utilizatorii vor putea inchiria masinile de la unul dintre cele 5 puncte de incarcare si le vor folosi atat timp cat au nevoie, autonomia intre 120 si 300 de km fiind optima pentru utilizarea urbana de zi cu zi. continuă pe Auto Ro

Exces de putere: Afaceri cu iz bisericesc. Cum au ajuns milionarii din Romania sa-si ridice palate pe malul Lacului Snagov

Oana Zamfir si Adrian Ursu au prezentat, la Exces de putere, de la Antena 3, cum au ajuns milionarii din Romania sa puna mana pe o bucata impresionanta de teren de la Lacul Snagov, mai exact pe un.

Controlul la bancile din Romania a fost declansat. ANAF a confirmat oficial

ANAF a confirmat oficial ca a fost declansat controlul la bancile din Romania. Premierul Mihai Tudose si ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa au anuntat public ca sunt banci care de foarte multi.

Ziua in care George Enescu a plecat definitiv din Romania

Pe 6 septembrie 1946, George Enescu Printul Viorii si sotia lui, printesa Maria Cantacuzino-Enescu, plecau definitiv din Romania. Artistul si sotia sa au tinut ascunsa.

Marele Inchizitor - Ministrul Justitiei isi da control total asupra proceselor penale din Romania (FOTO)

Ministrul Justitiei primeste, prin proiectul de modificare a legilor sistemului judiciar propus de Tudorel Toader, un control total asupra proceselor penale din Romania. Potrivit unei analize realizata de.

9 startup-uri din Romania, Moldova si Ucraina, in finala acceleratorului de afaceri Spherik de la Cluj

Noua startup-uri din Romania, Moldova si Ucraina au parcurs programul de 12 saptamani de dezvoltare a proiectelor de afaceri din cadrul acceleratorului Spherik, de la Cluj-Napoca, care anunta la deschiderea editiei din acest an ca ofera finantari totale de 1 milion de euro. Iata care sunt startup-urile ajunse la finalul programului de accelerare.

Raport: Institutiile slabe fac din Romania un stat-tinta in razboiul politic pe care Rusia il poarta cu Occidentul

Institutiile slabe din Romania fac din tara noastra un stat cu nivel mediu de vulnerabilitate in fata masurilor active luate de Rusia in razboiul politic pe care.

Draga Olguta, te rog frumos sa nu ne ma faci prosti pe fata. O vedeta din Romania, mesaj DUR pentru ministrul Muncii (FOTO)

In urma declaratiei ministrului Muncii ca nimeni din Romania nu contribuie pentru indemnizatia de crestere a copilului, i-a transmis un mesaj destul de dur Olgutei.

Jobul din Romania platit cu 2.000 de euro pe luna, pentru care nu se gasesc candidati

Lipsa soferilor profesionisti de pe piata locala devine o problema tot mai des intalnita de companiile de transport din Romania, iar fara acestia transportatorii nu pot extinde.

Cel mai mare crescator de vaci de carne din Romania a adus angajati nepalezi pentru a lucra in ferme, in conditiile in care nu a gasit romani dispusi sa munceasca

Compania olandeza Dutch Trading International, cel mai mare crescator de vaci de carne din Romania, a adus 18 nepalezi pentru a lucra in fermele de vaci, in conditiile in care nu a gasit.

O artista cunoscuta din Romania a dat teapa unui hotel. A spart ecranul unui televizor si apoi a fugit (FOTO)

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a dat teapa unui patron de hotel. Oana Radu, pentru ca ea e protagonista, a stat cazata la hotel in seara de vineri spre sambata, iar dimineat.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )