Libnet.ro
UNICEF

06:45

Care sunt noile tarife privind utilizarea locurilor de parcare din Capitala

B1 B1,
Care sunt noile tarife privind utilizarea locurilor de parcare din Capitala

De la 1 iulie 2018, au intrat in vigoare noile tarife privind utilizarea locurilor de parcare din Capitala, in functie de zona. Au fost instituite 3 zone de taxare la nivelul Capitalei, cu urmatoarele tarife pe. continuă pe B1

Imagini cu camera ascunsa! Cum se negociaza noile tarife de parcare din centrul Bucurestiului - VIDEO

Odata cu noile tarife din Capitala, angajatii care trebuie sa-i taxeze pe soferi scot la vanzare pe sub mana locurile de parcare. Parcagii care iau bani ilegal au profitat si au crescut tarifele. Pentru o.

Noile tarife pentru parcarile Primariei Bucuresti, care ajung pna la 10 lei pe ora, au intrat azi n vigoare. Cele trei zone de taxare din Capitala

Noile tarife pentru parcarile administrate de Primaria Capitalei au intrat duminica in vigoare, costul unei ore de parcare in centrul Bucurestiului crescand abrupt, pana la 10 lei pe ora. Cel mai mic tarif va fi de 1,5 lei pe ora, aplicabil in zona 2, in zilele saptamanii, in intervalul orar 18.

Parcare de lux in Bucuresti: cat platesti de la 1 iulie in centru

Parcarea in Bucuresti tocmai s-a scumpit considerabil. Asta in timp ce locurile de parcare nu s-au marit peste noapte. Decizia Primariei a intrat in vigoare de la 1 iulie si acestea sunt noile tarife. Primaria Capitalei a scumpit parcarea in zona centrala din Bucuresti ca sa reduca poluarea. E unul dintre pasii cuprinsi in Planul [].

Oamenii de afaceri din Romnia se asteapta la o crestere a numarului insolventelor. Care sunt cauzele

Economia romaneasca risca sa se adanceasca in blocajul financiar, in conditiile in care numarul firmelor care se confrunta cu dificultati financiare creste de la o luna la alta. Cel putin aceasta este opinia majoritatii reprezentantilor companiilor chestionati de Frames Media Network si KeysFin intr-un sondaj privind perceptia investitorilor asupra insolventelor, realizat pentru Sierra Quadrant, unul dintre principalii jucatori din piata insolventei.

Criza politica din Germania se accentueaza / O ultima runda de negocieri, luni / Care sunt cauzele si scenariile posibile

Angela Merkel si aripa de dreapta a fragilei coalitii a cancelarului incearca luni o ultima tentativa de a rezolva conflictul privind migrantii, care ameninta guvernul de la Berlin dar si coeziunea europeana, scrie AFP.

Raport: 13 medicamente esentiale pentru bolnavii de cancer, n pericol sa dispara din Romnia. Care sunt cauzele si ce masuri pot lua autoritatile

13 medicamente din Programul National de Oncologie, printre care Asparaginase, Bleomicina, Cisplatina, Sinplatin si Folinatul de Calciu, prezinta in acest moment risc semnificativ de discontinuitate sau disparitie din Romania, arata raportul Criza medicamentelor oncologice din Romania: cauze si solutii, realizat de Observatorul Roman de Sanatate in parteneriat cu Asociatia Daruieste Viata. Principalele cauze ale riscului de disparitie a medicamentelor, identificate in raport, sunt exportul paralel 46%), interesul comercial al producatorului 23%), politica de preturi a statului roman 23%) si problemele de fabricatie 8%).

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamente.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache. Proiectul votat astazi n Senat

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamentePe cine salveaza Comisia Iordache? Lista posibililor beneficiari ai redefinirii abuzului in serviciu DNA evalueaza impactul redefinirii abuzului in serviciu, in varianta Ministerului Justitiei: achitari si clasari pe banda rulanta in instante, daca modificarile intra in vigoare .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )