Libnet.ro
UNICEF

20:15

Pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei, utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie

B1 B1,
Pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei, utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie

Pentru a evita evenimentele neplacute in trafic, utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie atunci cand se circula pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei, iar autovehiculele cu. continuă pe B1

Pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei, utilizarea ANVELOPELOR de iarna este OBLIGATORIE? Iata raspunsul! Stiai asta?

Pentru a evita evenimentele neplacute in trafic, utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie atunci cand se circula pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei, iar autovehiculele cu.

Politia Romana: Utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei

Politia Romana va indeamna sa respectati legislatia rutiera in vigoare. Pe langa riscul pentru toti participantii la trafic, in cazul in care circulati pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei, fara anvelope de iarna, riscati sa fiti amendati si sa vi se retina si certificatul de inmatriculare/inregistrare al autoturismului.

Politia Romana: Utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie pe drumruile acoperite cu zapada, gheata sau polei

Politia Romana va indeamna sa respectam legislatia rutiera in vigoare. Pe langa riscul pentru toti participantii la trafic, in cazul in care circulati pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei, fara anvelope de iarna, riscati sa fiti amendati si sa vi se retina si certificatul de inmatriculare/inregistrare al autoturismului.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )