Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volvo declara ca XC40 va fi cel mai sigur automobil din clasa

Auto Ro Auto Ro,
Volvo declara ca XC40 va fi cel mai sigur automobil din clasa

Volvo Cars, producatorul premium de automobile, va aduce un nou standard de siguranta si experienta pentru utilizatori pe segmentul SUV premium cu lansarea noului Volvo XC40 in aceasta toamna. Volvo XC40 isi propune sa faca utilizarea zilnica urbana mai putin stresanta si mai placuta, deoarece soferii din acest segment se pot baza acum pe tehnologiile premiate pentru siguranta, conectivitate si infotainment. continuă pe Auto Ro

Cel mai arid desert din lume a inflorit. Care e explicatia fenomenului

Desertul Atacama, din Chile, catalogat de specialistii de mediu drept cel mai arid desert din lume, a inflorit. Fenomenul desierto florido are aici o data la cinci sau la sapte, ca urmare a.

Cum arata cel mai vechi hotel din lume - VIDEO

Nishiyama Onsen Keiunkan este recunoscut drept cel mai vechi hotel din lume si se afla in Japonia. Hotelul a servit, de-a lungul istoriei de peste 1300 de ani, samurai si turisti moderni, potrivit.

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Cat valoreaza si cine apare in fotografie

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Valoreaza 165 de miliarde de dolari. E vorba de o suma colosala intr-o singura fotografie. Cum a fost posibil? Pentru ca in acest selfie se afla trei.

Shelby Rogers si Daria Gavrilova au jucat cel mai lung meci din istoria US Open

Americanca Shelby Rogers, locul 62 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 7-6 6), 4-6, 7-6 5), pe australianca Daria Gavrilova, locul 20 WTA si cap de serie numarul 25, in turul al doilea al US Open. Acesta a fost cel mai lung meci de simplu feminin, din istoria turneului american, durand trei ore si 33 de minute.

Bill Gates e istorie. Cine e CEL MAI BOGAT om din lume, care in timpul liber creste capre si pui

Cu o avere de 85 de miliarde de dolari si devansandu-l pe Bill Gates cu 200 de milioane de dolari, Fondatorul Zara, spaniolul Amancio Ortega, a devenit miercuri cel mai bogat om din lume, arata Business.

Cel mai arid desert din lume a inflorit din cauza schimbarii climei

Desertul Atacama din Chile, cel mai arid din lume, a fost acoperit de flori in ultimele zile. Asta dupa ce dupa ce in aprilie si mai, a fost inundat de un rau iesit din matca din cauta ploilor.

Review George Butunoiu: Cel mai ieftin restaurant din Herastrau

Se pare ca Patru Anotimpuri e unul dintre restaurantele mari din Parcul Herastrau pe care numai cunoscatorii il nimeresc din prima, pentru ca nu am vazut vreun panou pe care sa scrie numele lui. Mai mult, e atat de ascuns intre copacii mari si batrani.

Finalul Game of Thrones a fost cel mai vizionat episod din orice serial

Finalul Game of Thrones ne-a tinut cu sufletul la gura pana in ultimul moment. A inclus cateva momente spectaculoase si a facut o treaba buna in a ne ridica tensiunea. Game of Thrones continua sa fie cel mai popular serial creat vreodata. La aceasta ora, se afla aproape exclusiv intr-o competitie cu el insusi, cand [].

Cel mai tare selfie din maternitate? Bebelusul s-a nascut razand (FOTO)

Prima fotografie facuta de doi parinti dupa ce fetita lor a venit pe lume a ajuns virala pe internet. Femeia a inceput sa posteze fotografii cu fetita sa, iar imaginile dovedesc ca micuta este un copil.

Clipul zilei: Cel mai politicos caine din lume

Cata rabdare el cu aceasta pisica tupeista.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )