Libnet.ro
UNICEF

18:30

Productia auto nationala ar putea creste cu 30% in doi ani, la peste 650.000 de masini

Hotnews Hotnews,
 Productia auto nationala ar putea creste cu 30% in doi ani, la peste 650.000 de masini

Daca totul va merge bine, in Romania productia auto ar putea fi cu peste 170. 000 de masini mai mare peste doi ani fata de cat este in prezent. Dacia extinde capacitatea de productie cu 50. 000 de unitati, iar la Ford intra in aceasta toamna si al doilea model, astfel ca se va atinge un record si la uzina din Oltenia. De un deceniu tot speram sa vina un al treilea constructor auto, insa pare ca degeaba, fiindca marile anunturi de uzine noi par sa ne ocoleasca si sa vizeze Ungaria sau Slovacia. continuă pe Hotnews

VTEX: piata de eCommerce din Romania ar putea creste anul acesta cu aproximativ 30%

Piata de eCommerce din Romania ar putea creste anul acesta cu aproximativ 30%, pe fondul increderii mai mari a consumatorilor romani in comertul online si a cresterii puterii de cumparare, potrivit estimarilor VTEX, furnizor global de solutii eCommerce.

Premierul May ii va cere lui Tusk amanarea Brexit-ului pana la 30 iunie, cu posibilitatea prelungirii termenului pana la doi ani

Premierul Marii Britanii Theresa May ii va scrie, oficial, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a cere extinderea articolului 50 pana la data de 30 iunie, cu posibilitatea unei amanari de doi ani a iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, potrivit Reuters care citeaza jurnalisti BBC.

IONUT MOSTEANU: USR a cerut de doi ani referendumul pe Justitie

USR a cerut de doi ani referendumul pe Justitie si va fi primul partid care va pune umarul sa iasa treaba bine, a declarat, astazi, deputatul Ionut Mosteanu.

Un copil de doi ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a mancat var

Un copil in varsta de doi ani din Suceava a ajuns in stare grava la un spital din Iasi dupa ce a mancat var. Baiatul a gasit un sac cu var lasat de parinti in apropierea locului de joaca.

Situatie revoltatoare in Sibiu. Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

Un copil de doi ani a murit dupa ce ar fi cazut de la geamul unei locuinte din Sibiu, de pe strada Vrancei. ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului dupa un apel venit pe numarul de urgenta 112. Copi.

Preturile RCA ar putea creste in urmatoarele sase luni: Noile tarife de referinta sunt semnificativ mai mari, cu exceptia masinilor cu capacitate mare

ASF a afisat miercuri noile tarife de referinta RCA, la care se vor raporta asiguratorii atunci cand vor face noile preturi pentru politele RCA, acestea fiind semnificativ mai mari decat cele stabilite in luna octombrie 2018. Spre exemplu, soferii cu varste intre 31-40 de ani care detin autoturisme cu o capacitate cilindrica de 1401-1600 cmc au platit in a doua jumatate a anului trecut o prima medie RCA de 625 de lei, cu 13% mai putin decat tariful de referinta care era pana acum 716 lei. Noul tarif de referinta anuntat azi de ASF a crescut la 908 lei.

Ramona are 30 de ani, e teribil de frumoasa, si cand a vazut-o Lorenzo, italianul nu a avut scapare. Ea tocmai revenise din Japonia, lucrurile s-au incins si urma nunta. Cand a ajuns la Roman, Lorenzo s-a dus direct la soacra. Surpriza mare!

Lorenzo Fagnoni, un italian in varsta de 68 de ani, a fost inselat cu 100. 000 de euro, timp de noua ani, de o tanara blonda din Roman, mai tanara cu aproape 30 de ani. Italianul s-a intalnit pentru.

Ramona are 30 de ani, e foarte frumoasa, si cand a vazut-o Lorenzo, italianul nu a avut scapare. Ea tocmai revenise din Japonia, lucrurile s-au incins si urma nunta. Cand a ajuns la Roman, Lorenzo s-a dus direct la soacra. Surpriza mare!

Lorenzo Fagnoni, un italian in varsta de 68 de ani, a fost inselat cu 100. 000 de euro, timp de noua ani, de o tanara blonda din Roman, mai tanara cu aproape 30 de ani. Italianul s-a intalnit pentru.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE 30 DE ANI DE LA REVOLUTIE: Ne-am relaxat prea repede sau am crezut ca politica nu ne priveste

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astazi, la o intalnire cu publicul in cadrul Festivalului International de Documentar si Drepturile Omului One World Romania, despre ce semnificatie are pentru el anul 1989 si cum vede ultimii 30 de ani in Romania.

DUPA APROAPE 30 DE ANI IN FRUNTEA TARII: Presedintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, demisioneaza

Nursultan Nazarbayev, presedintele Kazahstanului, si-a anuntat demisia, astazi, dupa ce aproape 30 de ani s-a aflat la conducerea acestei foste republici sovietice din Asia Centrala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )