Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO/FOTOGALERIE Volkswagen T-Cross, dezvaluit oficial. Cel mai mic SUV Volkswagen al momentului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Volkswagen T-Cross, dezvaluit oficial. Cel mai mic SUV Volkswagen al momentului

Volkswagen a dezvaluit Joi seara 25 Octombrie 2018) cel mai mic exponent de pana acum al gamei sale de SUV-uri, denumit Volkswagen T-Cross. Masina are la baza platforma MQB A0 a Volkswagen Group, aceeasi care sta la baza modelului inrudit SEAT Arona. Uzina Navarra din Spania, unde este fabricat T-Cross, produce Polo din 1984, iar acum este pentru prima data cand in ea se fabrica si un al doilea model. Volkswagen T-Cross este un model global si va fi produs inclusiv in uzine din America de Sud si China, pentru pietele locale/regionale. continuă pe Hotnews

incepe cel mai mare pelerinaj din Capitala: Mii de credinciosi, asteptati pe Dealul Patriarhiei pentru a se inchina la moastele Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou (VIDEO)

Incepe cel mai mare pelerinaj religios ortodox din Capitala. Sute de mii de credinciosi sunt asteptati in urmatoarele zile, pana pe 29 octombrie, pe Dealul Patriarhiei. Pelerinajul organizat joi, la care va.

VIDEO Sahtior vs Manchester City 0-3/ Pep Guardiola: Cel mai bun meci de cnd sunt aici

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat ca echipa sa a jucat cel mai bun joc din perioada petrecuta de el pe banca tehnica, dupa ce cetatenii au trecut cu 3-0 de Sahtior Donetk.

A fost inaugurat cel mai lung pod peste mare din lume - VIDEO

Cel mai mare pod maritim din lume este inaugurat in Asia de Sud-Est dupa aproape zece ani de la inceputul lucrarilor. Pentru realizarea pasajului care va uni Hong Kongul si Macau de orasul chinezesc Zuhai,.

VIDEOPep Guardiola, dupa victoria din Ucraina: Cel mai bun meci de cnd sunt aici

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat ca echipa sa a jucat cel mai bun joc din perioada petrecuta de el pe banca tehnica, dupa ce cetatenii au trecut cu 3-0 de Shakthar Donetsk.

VIDEO China: Cel mai lung pod maritim din lume a fost inaugurat

Presedintele chinez Xi Jinping a inaugurat astazi cel mai lung pod maritimdin lume. Proiectul a costat 20 de miliarde de dolari si construirea lui a durat 9 ani, scrieCNN.

Fondul Proprietatea, cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 2,65%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 12 - 19 octombrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a crescut cu 1,23%, in intervalul mentionat.

Cel mai cautat lautar din Iasi, a murit in urma unui TERIBIL: Barbatul, aproape decapitat (FOTO)

Cel mai cautat lautar din Iasi, Bogdan Chirosca, in varsta de 45 de ani, a murit in urma unui accident teribil petrecut, pe strada Fundac Dealul Bucium, de la marginea orasului Iasi. Chirosca a trecut cu.

ROBOR, la cel mai ridicat prag din ultimele doua luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,39%, cel mai mare nivel din 6 august pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de.

Le Monde: Romnia, cel mai mare producator de porumb de pe continent / Tara lui Dracula vampirizeaza piata europeana

Romania ar urma sa recolteze in acest an intre 14,5 si 15 milioane tone de porumb, comparativ cu doar 11,8 milioane de tone cat va recolta Franta, ceea ce inseamna ca Romania va prelua coroana de cel mai mare producator european de porumb, potrivit unei estimari a Asociatiei generale a producatorilor de porumb AGPM), citata de cotidianul Le Monde si Agerpres.

Cazul Elodia 2. Felix si-a ucis cel mai bun prieten ca sa aiba o relatie cu fosta sotie a acestuia

Felix Dianu, un barbat de 43 de ani din Targu Carbunesti, a fost condamnat, miercuri, de magistratii Tribunalului Gorj, dupa ce a fost acuzat ca si-a ucis cel mai bun prieten in urma cu sapte ani. Cadavrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )