Libnet.ro
UNICEF

17:01

Uzinele auto europene s-au redeschis, dar cele mai multe lucreaza sub capacitatea maxima

Hotnews Hotnews,
 Uzinele auto europene s-au redeschis, dar cele mai multe lucreaza sub capacitatea maxima

In afara de cateva exceptii, toate uzinele auto europene s-au deschis, dar foarte putine au atins capacitatea maxima si in foarte putine locuri s-a revenit la numarul de schimburi de dinaintea pandemiei, scrie Automotive News. in UE s-au produs cu 2,5 milioane de masini mai putin din cauza opririlor de productie care au durat in medie 30 de zile, culminand insa cu o medie de 41 de zile in Italia si Regatul Unit, in timp ce in Suedia media a fost de 15 zile. continuă pe Hotnews

Top: masinile electrice cu cele mai fiabile baterii

Companiile Select Car Leasing si Geotab au facut un studiu pentru a determina care sunt cele mai fiabile baterii montate pe masinile electrice. Iata ce a rezultat! Cateva temeri macina clientul ce vehicule.

Studiu. Care sunt cele mai curate si cele mai murdare plaje din Romania

In luna mai 2020 s-au inregistrat cele mai mici cantitati de deseuri abandonate pe nisip, o posibila.

Romanii au cele mai ieftine alimente din UE, dar si cele mai mari taxe pe munca. Cum stam la salarii

Romanii au platit si in 2019 cele mai mici preturi din Uniunea Europeana pentru un cos de alimente si bauturi non-alcoolice, respectiv 66% din pretul mediu la nivelul UE, arata datele publicate vineri de Eurostat.

Cele mai bune magazine online de fashion de unde poti comanda

Vrei sa ai o experienta placuta de shopping online? E important sa stii care sunt cele mai bune platforme de unde poti comanda haine, accesorii si incaltaminte. Asta ca sa nu ai parte de surprize neplacute.

Seful politiei din New York ii acuza pe protestatari pentru cele mai grave revolte din ultimii ani Procurorul general a deschis o ancheta

Comisarul de politie din New York, Dermot Shea, a marturisit luni ca ofiterii sai au fost atacati cu caramizi, cutite, cosuri de gunoi si sticle in timpul protestelor recente impotriva nedreptatii rasiale, spunand ca acestea au fost printre cele mai grave revolte din oras de ani buni, potrivit Reuters.

Top 5 judete cu cele mai mici note la Evaluarea Nationala 2020

Rezultatele la Evaluare Nationala 2020, cel mai important examen sustinut pana acum de fostii elevi de gimnaziu, au fost afisate luni, 22 iunie. Astfel ca,in topul judetelor cu cele mai mici note la.

Rezultate Evaluare Nationala 2020. Topul judetelor cu cele mai multe medii de 10

839 de candidati din cei 160. 468 care au sustinut Evaluarea Nationala in aceasta sesiune au obtinut media 10. Pe judete, cele mai multe medii de 10 au fost in Cluj 66), Iasi 46) si Arges 42). in Bucuresti au fost 224 medii de 10.

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala 2020. Foarte multe note de 10 la Limba romana. La Matematica, cele mai multe din ultimii 3 ani

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala. in acest an au fost luate cele mai multe note de 10 la Limba Romana din ultimii 8 ani 4587). La Matematica s-au luat doar 3251 de note de 10, dar mai multe decat in ultimii trei ani.

Unu din trei angajatori continua recrutarile la fel ca inainte de epidemie: Domeniile cu cele mai multe joburi disponibile

30% dintre companiile din Romania nu si-au schimbat planurile de recrutare stabilite la inceputul anului nici dupa izbucnirea epidemiei de Covid-19, pastrand acelasi numar de pozitii noi pentru care vor face angajari in a doua parte a anului, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs. Cele mai multe oferte de joburi planificate pentru urmatoarele doua luni vor fi in vanzari si promovare online 47%), precum si in productie 33%), segmente care au o contributie importanta la revenirea business-ului.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 din tara sunt la Bucuresti

Numarul mediu de cazuri zilnice din acest moment este dublu fata de cel din ultimele 3-4 saptamani. incepand din 13 iunie, cand s-a facut simtit efectul relaxarii, cazurile noi au trecut constant de 300 pe zi, cu un varf de 345 in 14 iunie, dupa care s-au plafonat la 320. Cele mai afectate de aceasta marire a numarului de cazuri sunt Bucurestiul si Brasovul, unde, asa cum spun medicii, spitalele de boli infectioase s-au umplut, scrie Radio Europa Libera.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )