Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania se bucura din nou de toata atentia noastra! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar. continuă pe B1

VIDEO Cum ruleaza pe pista cea mai rapida masina din Romania. Are peste 1.000 de cai putere si a batut recordul national la liniute legale

Un concurs de liniute legale care a avut loc recent la Arad a scos in evidenta un model Volkswagen Lupo pe are proprietarul l-a modificat pana la o putere de peste 1. 000 de cai putere.

Cea mai urata masina sport fabricata vreodata costa o avere

Cea mai urata masina sport care a fost facuta vreodata se vinde azi la un pret colosal. Intra in categoria masinilor istorice, dar sunt slabe sanse sa o vezi reinventata. N-ai mai.

TERIBIL: Cel mai iubit ARTIST din Romania intra in operatie! Familii si fanii se ROAGA neincetat! (FOTO)

Unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului, Dorian Popa,trece prin momente dificile zilele acestea. Cantaretul a povestit ca trebuie sa se opereze din cauza suplimentelor pe care le lua pentru masa.

Motivul pentru care tot mai multi tineri din Romania fac infarct

Medicul Cristian Udroiu afirma ca in Romane se inregistreaza de 3 ori mai multe boli de inima decat media europeana. Media pacientilor pe care ii am este de 50-55 de ani. Pentru ca in mod frecvent am.

BARNA: Reactia CE privind Romania - cea mai dura din ultimii doi ani

Presedintele USR, Dan Barna, a calificat, astazi, drept cea mai dura reactie din ultimii doi ani avertismentele Comisiei Europene privind situatia Justitiei din Romania.

Business report: Top latifundiari pe terenul statului. Paul Florin Stanescu, nasul lui Dragnea junior, are a treia cea mai mare exploatatie agricola; Guvernul da pe salarii si pensii peste 85% din ce strange din venituri fiscale si contributiile sociale;

Oare ce n-o fi in ordine aici? Tara cu cresterea cea mai rapida, unde scade numarul intreprinderilor cu crestere rapida. Conform datelor publicate de Eurostat, Romania desi lider la cresterea PIB, cu 7%) s-a situat in 2017 la coada clasamentului UE. Un turn de 320 de metri dintr-un orasel danez va deveni cea mai inalta cladire din Europa. Oraselul danez Brande, cu doar 7. 000 de locuitori, va deveni gazda celui mai inalt turn de birouri din Europa.

Cea mai mare maternitate din Iasi va avea statie de oxigen. Calitatea aerului este mai buna, iar consumul mai mic

Maternitatea Cuza Voda din Iasi va fi alimentata cu oxigen de la o statie recent cumparata, dupa ce mai bine de 18 ani a folosit un dispozitiv inchiriat.

Campanie de informare privind vaccinarea: Romania, tara cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, pe penultimul loc in UE la rata vaccinarii

Romania este pe penultimul loc in Uniunea Europeana ca rata de acoperire cu prima doza de vaccin impotriva rujeolei 86%). in tara noastra s-au inregistrat, de la declararea epidemiei de rujeola, in urma cu doi ani si jumatate, 16. 293 cazuri de rujeola, dintre care 62 de decese - cea mai grava epidemie de rujeola de pe continent. Coalitia Pacientilor cu Afectiuni Cronice COPAC) a lansat, astazi, campania de informare privind vaccinarea Initiativa pentru viitor.

VIDEO Cea mai mare asociatie a IT-istelor din Polonia cauta colaboratori in Romania

Cea mai mare asociatie a femeilor din domeniul IT din Polonia vrea sa colaboreze cu ONG-uri romanesti. Geek Girls Carrots organizeaza evenimente precum meetup-uri, workshop-uri sau cursuri dedicate celor din industria de tehnologie in orase din toata lumea.

FOTO Cea mai mare colectie de Biblii din Romania, expusa in Timisoara: sute de volume de toate marimile, din toate timpurile si toate limbile lumii

Pastorul timisorean Ionel Tutac detine o impresionanta colectie de Biblii, care numara peste 800 de piese extrem de valoroase.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )